Μονοκατοικία βίλα 350 τμ, Κασσιόπη, Κέρκυρα

Κέρκυρα
  • € 2.200.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Τρία διαμερίσματα σε μία βίλα - Μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα - Λεπτά από την παραλία
Αυτή η καταπληκτική βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 18 άτομα με περισσότερο από αρκετό χώρο για όλους
Αν ψάχνετε για μια πολυτελή και ευρύχωρη βίλα για τις επόμενες διακοπές σας, μην ψάξετε πέρα από αυτό το εκπληκτικό κατάλυμα στην Κασσιόπη της Κέρκυρας. Αυτή η βίλα προσφέρει όλα όσα θα θέλατε σε μια εξοχική κατοικία, από άνετα και άρτια εξοπλισμένα υπνοδωμάτια μέχρι μεγάλους χώρους καθιστικού και εξωτερικούς χώρους που είναι ιδανικοί για χαλάρωση και κοινωνικές συναναστροφές.
Η βίλα εκτείνεται σε τρεις ορόφους, καθένας από τους οποίους είναι όμορφα σχεδιασμένος και διακοσμημένος. Τοποθετημένο με τρόπο που έχει κάθε όροφος είναι το δικό του διαμέρισμα. Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν τέσσερα δωμάτια με διπλά queen-size κρεβάτια, δύο από τα οποία έχουν ιδιωτικό μπάνιο. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, η τραπεζαρία και το σαλόνι παρέχουν άφθονο χώρο στους επισκέπτες για να προετοιμάσουν τα γεύματά τους και να χαλαρώσουν σε εσωτερικούς χώρους. Ο δεύτερος όροφος διαθέτει μια άλλη κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία, καθώς και τρία επιπλέον υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.
Το πραγματικό αποκορύφωμα της βίλας, ωστόσο, είναι ο τρίτος όροφος. Εδώ θα βρείτε δύο υπνοδωμάτια, ένα τεράστιο σαλόνι, μια μεγάλη τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τα οποία συμπληρώνονται από μια ευρύχωρη βεράντα με υδρομασάζ και τζάκι. Αυτή η βεράντα προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα συναρπαστικό σκηνικό για χαλάρωση και διασκέδαση.
Αλλά οι ανέσεις δεν σταματούν εκεί. Έξω, θα βρείτε έναν όμορφο κήπο με μια ειδική τραπεζαρία κάτω από ένα ξύλινο κιόσκι, ιδανικό για δείπνο κάτω από τα αστέρια. Η θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, το σπα και τα δύο υδρομασάζ παρέχουν πολλές ευκαιρίες για χαλάρωση, ενώ το χαμάμ και η σάουνα προσφέρουν ακόμη περισσότερους τρόπους για να χαλαρώσετε. Με ξαπλώστρες και σαλόνι δίπλα στο μπάρμπεκιου, δεν λείπουν οι επιλογές για υπαίθρια ψυχαγωγία και χαλάρωση.
Συνολικά, αυτή η βίλα προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας, άνεσης και εκπληκτικού περιβάλλοντος. Με όλες αυτές τις εκπληκτικές ανέσεις, συμπεριλαμβανομένης της εκπληκτικής θέας στη θάλασσα από τη βεράντα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η βίλα είναι το ιδανικό μέρος για τις επόμενες διακοπές σας. Κάντε κράτηση τώρα και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία στην Κασσιόπη Κέρκυρας!

Βασικά χαρακτηριστικά:
8 δίκλινα υπνοδωμάτια
10 μπάνια
Σάουνα & Χαμάμ
Τζακούζι με καταπληκτική θέα
Μεγάλος χώρος μπάρμπεκιου
Μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα
Εξωτερική στεγασμένη τραπεζαρία
Αίθουσα γυμναστικής

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ζήστε την απόλυτη πολυτελή απόδραση σε αυτή την εκπληκτική βίλα στην Κασσιόπη της Κέρκυρας, λίγα λεπτά μακριά από τη γραφική παραλία Αυλάκι.
Αυτή η βίλα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ακριβώς έξω από τον κεντρικό δρόμο προς την Κασσιόπη, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λόφοι ή βουνά για σκαρφάλωμα και όλα είναι προσβάσιμα με τα πόδια.
Η όμορφη παραλία Αυλάκι και ένα από τα πιο διάσημα χωριά της Κέρκυρας της Κασσιόπης και τα δύο σε απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια.

11 δωμάτια ,3 επίπεδο/α ,8 Υ/Δ ,8 μπάνιο/α , 5 parking , 2009έτος κατασκευής , χαρακτηριστικά: Πόρτα Ασφαλείας, Αποθήκη, Δορυφορική Κεραία, Ηλ. Συσκευές, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Τέντες, Βεράντες, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Επενδυτικό, Επιπλωμένο, Πολυτελές, Διαμπερές, Προσόψεως, Εσωτερικό, Φωτεινό, Γωνιακό, Κλιματισμός, Γήπεδο, Γκαζόν, Αυτ/το Πότισμα, Δέντρα, Πισίνα, Κήπος, Βαμμένο, Εξοχική Κατοικία , θέα :Απεριόριστη ,  τιμή: 2.200.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1550010 - 10/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή