• € 690.000
  • 440
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται μοναδικό αυτόνομο κτίριο 440τμ. στις Γούβες.Αποτελείται από 9 διαμερίσματα (2 μεζονέτες από 90τμ,, 2 δίχωρα από 46τμ.και 5 μονόχωρα από 24 έως 30τμ.) στο ισόγειο, στον πρώτο όροφο και στον δεύτερο όροφο.Το οικόπεδο είναι 1.000τμ. με ιδιωτικό κήπο.Σε πολύ καλό σημείο των Γουβών μόλις 350 μέτρα από τη θάλασσα.Πάνω στον δρόμο, γωνιακό με μεγάλη πρόσοψη και θέα στη θάλασσα. Όλα είναι επιπλωμένα και με ηλεκτρικές συσκευές.Με κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια στα περισσότερα δωμάτια και σίτες παντού.Με ηλιακό θερμοσίφωνα.Το μισό έχει κεντρική θέρμανση και ψύξη με inverter και το άλλο μισό κεντρική και inverter. Με μονοφασικό και τριφασικό ρεύμα. Είναι πολύ καλά συντηρημένο.Είναι όλα ενοικιασμένα και είναι επενδυτική ευκαιρία για μακροπρόθεσμη ή βραχυπρόθεσμη μίσθωση.
Αποκλειστική ανάθεση στο γραφείο μας.
Τιμή πώλησης 690.000 ευρώ.

Το γραφείο μας REA⅃ BROKERS δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες Διαχείρισης Ακινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης. Με επαγγελματισμό και αξιοπιστία, φιλική προσέγγιση και γνώση της αγοράς χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και σας βοηθούμε να βρείτε το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Συνεργαζόμαστε με νομικούς, μηχανικούς, συμβολαιογράφους και φοροτεχνικούς για να εξασφαλίσουμε την εγκυρότητα της αγοραπωλησίας. Ενημερώνουμε χωρίς κόστος για υπηρεσίες μηχανικών, διακοσμητών και τεχνικών για υπηρεσίες κατασκευής, ανακαίνισης και επισκευής ακινήτων και με τράπεζες για την διαμεσολάβηση στην έκδοση δανείων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4593891 - 17/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
440 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 690.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή