Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΠαλλήνηΠευκοχώρι
  • € 1.850.000
  • 898
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1976 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ ξενοδοχείο ισόγειο συνολικής επιφάνειας 898 τ.μ. σε οικόπεδο 2246 τ.μ. μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 16 χώρους, 16 σαλόνια, 16 κουζίνες, 16 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2022 με ενεργειακή κλάση Α και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 180 τ.μ., κήπο, πισίνα, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 1.850.000 € Στο Πευκοχώρι, μόλις 50 μέτρα από την θάλασσα βρίσκεται αυτό το Ξενοδοχείο προς πώληση. Είναι μέσα σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 2.246.τμ εντός οικισμού με συντελεστή δόμησης 40%. Έχουν δομηθεί τα 635τ.μ. και έχει υπόλοιπο δόμησης άλλα 263τ.μ. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν τρία κτίρια.
- Το ένα είναι ένα διώροφο κτίριο πλήρως ανακαινισμένο: 400,17m2 και υπόγειο 188,19μ2 που αποτελείται από (Εξι studios και τέσσερα δύχωρα διαμερίσματα)Το ανακαινισμένο κτίριο έχει δύο ορόφους και υπόγειο. Στον 1ο όροφο βρίσκονται έξι studios με επιφάνεια 30m2 περίπου(+ μπαλκόνι) διαθέτουν κουζίνα και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τρία άτομα. Όλα τα studios έχουν μεγάλο μπαλκόνι με θέα στην πισίνα και στον κήπο και ορισμένα από αυτά έχουν θέα και στην θάλασσα. Στον 2ο όροφο βρίσκονται τέσσερα δύχωρα διαμερίσματα με επιφάνεια 45m2 περίπου(+ μπαλκόνι). Όλα τα διαμερίσματα έχουν θέα στην θάλασσα και στην πισίνα-κήπο. Κάθε διαμέρισμα έχει ένα υπνοδωμάτιο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα, καθώς και ένα άνετο καθιστικό με κουζίνα και καναπέ-κρεβάτι στο οποίο μπορούν να κοιμηθούν δύο άτομα επιπλέον. (συνολικά maximum 5 άτομα).
-Στο ημι-υπόγειο υπάρχουν χώρος διαμονής για δύο υπαλλήλους με WC και κουζίνα, επίσης χώροι για πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτήρια, αποθήκες, το μηχανοστάσιο στο οποίο θα βρίσκονται όλες οι κεντρικές ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, boiler ηλιακών κλπ καθώς και κοινόχρηστα WC που εξυπηρετούν τους λουόμενους στην πισίνα.
-ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Τέσσερα νέα ισόγεια διαμερίσματα με επιφάνεια περίπου 44m2(+βεράντα). Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν βεράντα με θέα στην πισίνα και στον κήπο. Κάθε διαμέρισμα έχει ένα υπνοδωμάτιο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα, καθώς και ένα άνετο καθιστικό με κουζίνα και καναπέ-κρεβάτι στο οποίο μπορούν να κοιμηθούν δύο άτομα επιπλέον. (συνολικά maximum 5 άτομα).
-Στο 3ο κτήριο της είναι η RECEPTION (29,49m2) και POOL BAR στο ισόγειο (27,95m2).
Όλα τα κτίρια έχουν θερμοπρόσοψη και είναι βαμμένα εξωτερικά. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου ALUMIL με διπλούς υαλοπίνακες ασφαλείας laminated(triplex) θερμομονωτικούς και σίτες.
-Όλα τα διαμερίσματα και studios έχουν έπιπλα κουζίνας με απορροφητήρα, εστίες και νεροχύτη.
-Επίσης υπάρχει μία καινούρια πισίνα υπερχείλισης, διαστάσεων 7χ11,50m (80.50m2) και βάθους 1,40m
PARKING εντός του οικοπέδου
ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. Όλων των ειδών τα καταστήματα (super market, φούρνος, φαρμακείο, εστιατόρια, καταστήματα,κλπ) είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο.
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ: Στο οικόπεδο υπάρχουν πολλές ελιές, οι οποίες σε συνδυασμό με την μεγάλη πισίνα και την καταπληκτική θάλασσα δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον για ξεκούραστες διακοπές.
Όλα τα κτίρια έχουν εσωτερικά ξύλινη σκεπή βαμμένη σε απαλό φωτεινό υπόλευκο χρώμα.
Η αξία αυτού του ακινήτου είναι 1.850.000€.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.   

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1976 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
898 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 1.850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή