Δυάρι νέο, δεύτερος όροφος, Κέντρο, Χανιά

Χανιά
  • € 389.000
  • 3
  • 93
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτή την ευκαιρία! Μια νέα κατασκευή που βρίσκεται σε μια περιζήτητη γειτονιά των Χανίων, αυτή της Νέας Χώρας, μια περιοχή κοντά σε μια όμορφη παραλία.

Αυτή υπό κατασκευή πολυκατοικία θα γίνει ένα κομψό κτήριο δώδεκα διαμερισμάτων που θα περιλαμβάνει ένα σύνολο από κατοικίες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων.

Το ακίνητο έχει σχεδιαστεί για να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική του θέση, διαθέτοντας μεγάλα μπαλκόνια και βεράντες, προσφέροντας έτσι έναν άνετο τρόπο ζωής στους.

Η κατασκευή της τετραώροφης πολυκατοικίας βρίσκεται εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024.

Όταν ολοκληρωθεί θα είναι το νέο στολίδι των Χανίων, παρέχοντας την πιο άνετη διαρρύθμιση και εξαιρετικές ανέσεις: πλήρως προσβάσιμο για άτομα με ειδικές ανάγκες, ασανσέρ, άφθονους αποθηκευτικούς χώρους σε κάθε διαμέρισμα και διακριτές θέσεις στάθμευσης.

Το διαμέρισμα που προσφέρεται προς πώληση βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, με κωδικό B3, και έχει όλα όσα θέλει ένας αγοραστής! Ευρύχωρο ενιαία διαρρύθμιση, σύγχρονη εμφάνιση, μεγάλη βεράντα με όμορφη θέα.

Είναι ένα διαμέρισμα με άνετους χώρους σε διάταξη δύο επιπέδων, που διαθέτει ενιαίο χώρο για σαλόνι, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο στο πρώτο επίπεδο και ένα ακόμη υπνοδωμάτιο και μπάνιο στο επάνω.

Οι συρόμενες πόρτες σας οδηγούν σε μια όμορφη και άνετη βεράντα. Όλοι οι άλλοι χώροι έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικά μπαλκόνια.

Τα πλήρη σχέδια σχεδιασμού, οι όροι και οι προδιαγραφές της νέας πολυκατοικίας είναι διαθέσιμα και μπορούν να σας δοθούν εάν τα ζητήσετε.

Ειδικοί όροι για αγορά των διαμερισμάτων:

Οι αγοραστές μπορούν, εφόσον δεν υπάρχουν πρόσθετα συμβατικά έξοδα, να ζητήσουν:

Την τροποποίηση της εσωτερικής διαρρύθμισης αρκεί να γίνει στο αντίστοιχο στάδιο (κατασκευή εσωτερικής τοιχοποιίας) και να μην δημιουργεί πρόβλημα στην αποχέτευση του κτιρίου.
Αλλαγή επένδυσης δαπέδου(πλακάκια), είδη υγιεινής, ντουλάπια, υδραυλικές, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και κάθε άλλη εργασία που αφορά το εσωτερικό του διαμερίσματος, εφόσον είναι τεχνικά εφικτά και θα γίνουν στα αντίστοιχα στάδια της κατασκευής.
Η περιοχή κατασκευή της πολυκατοικίας, ο εξαιρετικός εξωτερικός σχεδιασμός του και η άψογη διαρρύθμιση των διαμερισμάτων θα ικανοποιούν σίγουρα και τον πιο απαιτητικό αγοραστή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CHNHO04141 - 23/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 389.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή