Τριάρι ισόγειο, Κέντρο, Αίγιο

Αίγιο
  • € 135.000
  • 4
  • 282
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Νεραντζιές στο νομό Αχαϊας. Είναι ένα πανέμορφο χωριό, τρία χιλιόμετρα από το κέντρο του Αιγίου, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Οι παραλίες βρίσκονται ένα χιλιόμετρο μακριά, με πολλά καταστήματα για να πιει κανείς τον καφέ του, να φάει με τους φίλους και την οικογένεια του. Το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης, αλλά μπορεί και να μείνει κάποιος μέχρι να το ανακαινίσει.

Τοποθεσία: Το Αίγιο είναι παραθαλάσσια πόλη και βρίσκεται στη βόρεια Πελοπόννησο ενώ αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αχαΐας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Αίγιο χαρακτηρίζεται ως το μπαλκόνι του Κορινθιακού Κόλπου λόγω της καταπληκτικής θέας στη θάλασσα, ενώ απέχει μόλις 90 λεπτά από την Αθήνα. Το Αίγιο διαθέτει σύγχρονο νοσοκομείο, ευρύχωρο στάδιο αλλά και κλειστό γυμναστήριο.

Χαρακτηριστικό της περιοχή είναι η ποικιλία από θαυμάσιες παραλίες με πεντακάθαρα νερά ιδανικές για όλα τα γούστα. Παράλληλα, διαθέτει πληθώρα από καφετέριες, μεζεδοπωλεία και bar.

Προσβασιμότητα: Το αίγιο βρίσκεται μόλις 40 λεπτά από την Πάτρα, 90 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας ενώ απέχει μόλις 2 ώρες από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Επενδυτική Δυναμική: Το Αίγιο αποτελεί μία από τις ομορφότερες πόλεις της Πελοποννήσου αυξάνοντας σημαντικά την επενδυτική της δύναμη τα τελευταια χρόνια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02S6MS
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
282 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή