Ξενοδοχείο προς Πώληση

Ναύπλιο
  • € 1.100.000
  • 340
  • 3+
Περιγραφή
Κωδ. Ακινήτου: ΝΑ342

Ακίνητο Επενδυτικού Ενδιαφέροντος

Ξενοδοχείο 340 μ², με 9 δωμάτια για τουριστική εκμετάλλευση, σε πολύ κεντρικό σημείο της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, με θέα θάλασσα.

Στο κέντρο της ιστορικής πόλης του Ναυπλίου, κοντά στο λιμάνι, βρίσκεται ένα ξενοδοχείο, τεσσάρων επιπέδων, με θέα την παραδοσιακή νεοκλασική γειτονιά, και το λιμάνι του Ναυπλίου.

Πιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο περιέχει στο ισόγειο χώρο υποδοχής για τους επισκέπτες, και μία μαρμάρινη στριφογυριστή σκάλα ενώνει τα τέσσερα επίπεδα. Περιέχει τέσσερα (4) δωμάτια (suites) σε κάθε όροφο που προσφέρουν πρόσβαση σε ιδιωτικά μπαλκόνια και σοφίτα με ένα (1) δωμάτιο (suite) με ιδιωτικές βεράντες. Το ακίνητο πωλείται πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο για την άμεση χρήση του.

Εσωτερικά

1ο Επίπεδο (90μ²): Χώρος υποδοχής με reception, τραπεζαρία με μπουφέ, δύο (2) WC, και χώρο μαγειρείου.

2ο και 3ο Επίπεδο (90μ²+90μ²): Οχτώ (8) δωμάτια, με διπλά κρεβάτια, γραφεία, en suite λουτρά με ντους και ιδιωτικά μπαλκόνια που βλέπουν προς τα γραφικά στενά της παλιάς πόλης και το Παλαμήδι.

4ο Επίπεδο (73μ²): Ενα (1) δωμάτιο σοφίτα, με διπλά κρεβάτια, en suite λουτρό με μπανιέρα και ιδιωτικές βεράντες που βλέπουν προς τα γραφικά στενά του Ναυπλίου, το Παλαμήδι καθώς και το λιμάνι με το Μπούρτζι.

Εξωτερικά

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία. Είναι στο κέντρο της παλιάς πόλης, γεγονός που καθιστά την πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης εύκολη και άμεση. Κατασκευη μεταξυ 1850 - 1880 με διατηρόντας την ιστορική αρχιτεκτινική του μεσα από συντηρήσεις και ανακαινίσεις.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Το ξενοδοχείο δραστηριοποιείται με υψηλά ποσοστά πληρότητας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και μπορεί να επιφέρει άμεσα κέρδη.

Αποστάσεις
Θάλασσα (Παραλία Αρβανιτιάς): 1 χλμ
Κέντρο πόλης: 0 μ
Αθήνα: 138 χλμ

Οι παρούσες πληροφορίες ακινήτων βασίζονται στα στοιχεία που μας έχουν διαβιβάσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες στις πληροφορίες. Για τις επισκέψεις στα ακίνητα, απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Κτηματομεσιτικόγραφείο PROPERTYSHOP
Τηλ: 27520 58282 | Ασκληπιού 66 Ναύπλιο 21100

Υπεύθυνος Ακινήτου
Ασπασία Αθηναίου | info@propertyshop.gr | +30 694 5154 189
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.propertyshop.gr | ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΘΌΔΟΝ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
NA342 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
340 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή