Μονοκατοικία βίλα Ραβδούχα, Πλατανιάς 73006, Ραβδούχα, Κολυμβάρι

ΚολυμβάριΡαβδούχα, Πλατανιάς 73006
  • € 3.150.000
  • 5+
  • 280
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Ζήστε την απόλυτη πολυτέλεια κοντά στη θάλασσα στην Κίσσαμο Χανίων με αυτές τις εκπληκτικές βίλες προς πώληση. Βρίσκονται στο χωριό Ραβδούχα, κάθε βίλα διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και μπάνια, καθώς και μια εκπληκτική ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα από την υπερυψωμένη θέση της. Η ιδιωτικότητα είναι εγγυημένη, καθώς και οι δύο βίλες απολαμβάνουν την ίδια απίστευτη θέα στη θάλασσα.

Οι βίλες έχουν παρόμοια διαρρύθμιση, με τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια να βρίσκονται στο ισόγειο και το σαλόνι και την κουζίνα στον πρώτο όροφο, προσφέροντας εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ο χώρος της κουζίνας περιβάλλεται από τζαμαρία, ενώ το σαλόνι έχει άμεση πρόσβαση στη βεράντα. Τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται είναι το ξύλο, το γυαλί και η πέτρα, προσθέτοντας στη φυσική γοητεία των βιλών. Το υπόγειο διαθέτει γυμναστήριο και σάουνα, και τα δύο με θέα στη θάλασσα, ενώ έξω στο ίδιο επίπεδο, υπάρχει χώρος μπάρμπεκιου, εξωτερική κουζίνα, τραπεζαρία και πισίνα 40 τμ.

Ενώ οι βίλες έχουν παρόμοια σχέδια, η μία έχει ένα επιπλέον μπάνιο στο ισόγειο και μια μεγαλύτερη υπαίθρια τραπεζαρία με μπάρμπεκιου. Η δεύτερη βίλα διαθέτει χώρο μπάρμπεκιου, τζακούζι και περισσότερο χώρο για ξαπλώστρες, ιδανικό για χαλάρωση στον ήλιο.

Σχεδιασμένες από έναν διάσημο τοπικό αρχιτέκτονα, αυτές οι βίλες είναι πραγματικά μοναδικές και λειτουργούν με επιτυχία ως ενοικιάσεις διακοπών. Μάλιστα, έχουν λάβει το διάσημο βραβείο World's Best Luxury Villa Award, απόδειξη της εξαιρετικής ποιότητάς τους.

Το χωριό Ραβδούχα είναι ένα κρυμμένο στολίδι στη χερσόνησο του Ροδόπου στη δυτική Κρήτη, γνωστό για τη φυσική ομορφιά και την παραδοσιακή του γοητεία. Με μόλις 133 κατοίκους προσφέρει μια γαλήνια και αυθεντική ελληνική εμπειρία. Το χωριό βρίσκεται σε ένα λόφο, προσφέροντας μαγευτική θέα στον κόλπο Κισσάμου-Καστελίου, ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχει και μια εκπληκτική αμμώδης παραλία.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0556 - 03/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή