Εμπορική δραστηριότητα προς Πώληση

Νέα Ιωνία
  • € 47.000
  • Όχι
  • 42
  • 1
Περιγραφή
Πωλείται νέα επιχείρηση καφέ Take Away στη Φιλοθέη, πάνω σε κεντρική λεωφόρο, πλήρως εξοπλισμένο, ήδη σε λειτουργία. Πωλείται πλήρως εξοπλισμένο.

Το κατάστημα ιδρύθηκε το 2022 και αποτελείται από ισόγειο, 42τμ, και πατάρι 20τμ. Το ισόγειο αποτελείται από τον κύριο χώρο, το παρασκευαστήριο και την αποθήκη. Διαθέτει εσωτερική σκάλα που οδηγεί στο πατάρι όπου βρίσκεται το wc και το γραφείο.

Διαθέτει κεντρική μονάδα θέρμανσης/ψύξης (κλιματισμός). Υπάρχει δυνατότητα για υπηρεσίες delivery. Είναι διακοσμημένο έχοντας δική του μοναδική προσωπική ταυτότητα. Λειτουργεί όλο το χρόνο με τακτικούς πελάτες. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες.

Επίσης το κατάστημα βρίσκεται δίπλα σε στάση λεωφορείου, περιστοιχίζεται από σχολεία, κατοικίες, τράπεζες, εταιρείες και εμπορικά καταστήματα. Αποτελεί την μοναδική επιλογή όλων των κατοίκων και διερχομένων της περιοχής.
Το μαγαζί είναι πλήρως εξοπλισμένο. Διαθέτει μια ψυχρή βιτρίνα με εσωτερικό ράφι και ψυγείο κάτω από τη βιτρίνα, μια θερμή βιτρίνα με εσωτερικό ράφι, πάγκο, πόστο ταμείου, πόστο καφέ με μικρό ψυγείο, δύο αποθηκευτικά ερμάρια, μια λάντζα με rinser, δύο ράφια, δύο πίνακες, διάφορες μικροσυσκευές, κλιματιστικό 24.000 BTU. Τα έπιπλα του κύριου χώρου είναι υψηλής ποιότητας, σχεδίαση και κατασκευή από ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN. Στο παρασκευαστήριο υπάρχει δίπορτο ψυγείο - πάγκος, τριπλή λάντζα, απορροφητήρας, αποθηκευτικό ερμάριο με πάγκο, όρθιος καταψύκτης, μπαουλοκαταψύκτης. Διαθέτει κάμερες σε όλους τους χώρους και συναγερμό.

Έχει ενοίκιο 450€/μήνα.

Πρόκειται για μια επιχείρηση με δυνατότητα γρήγορης απόσβεσης της επένδυσης.

Για επιπλέον πληροφορίες είμαστε στη διάθεση σας. Μεσιτικό γραφείο Athens Property Dealing Τηλ. +30 6973892999
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4616653 - 20/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορική δραστηριότητα | χωρίς τείχη
εμβαδό
42 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 47.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή