Τριάρι νέο, δεύτερος όροφος, Κέντρο, Κορωπί

Κορωπί
  • € 340.000
  • 4
  • 117
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Αν θέλετε να ζήσετε σε ένα πολυτελές κτιριακό συγκρότημα με ξεχωριστή αισθητική, τότε αυτό το εντυπωσιακό νεόδμητο διαμέρισμα 117 τ.μ. θα μπορούσε να είναι το σπίτι των ονείρων σας. Αυτό το ηλιόλουστο διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο, σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά στο Κορωπί και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κυρίως υπνοδωμάτιο έχει ιδιωτικό μπάνιο και βεστιάριο, 2 μπάνια, μια κουζίνα ανοιχτού τύπου και 3 μπαλκόνια για να απολαμβάνεται τον καφέ σας και να χαλαρώνεται όλες τις ώρες τις ημέρας με θέα στον όμορφο διαμορφωμένο κήπο.
Το κτίριο διαθέτει πρωτοποριακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που παρέχει ανεξαρτησία, ιδιωτικότητα, φυσικό φως και αερισμό, με μοντέρνα και υψηλής ποιότητας υλικά που διαθέτουν κομψότητα και σχεδιασμό τόσο εντός όσο και εκτός του κτιρίου.
Σπάνιο εύρημα στο Κορωπί με Α+ πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, ενεργειακό τζάκι, αντλία Θερμότητας με fan coils για θέρμανση και ψύξη, ηλιακό θερμοσίφωνα, πίνακα δικτύου Internet & Wi-Fi, κεντρική κεραία για ψηφιακά και δορυφορικά κανάλια, συναγερμό και υποδομή για φυσικό αέριο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια και θερμομόνωση 12 εκ. για να εξασφαλίζει την άνεσή σας κάθε εποχή.
Παρέχεται αποθήκη, καθώς και υπόγειος χώρος στάθμευσης που είναι εξοπλισμένος με θύρα ηλεκτρικής φόρτισης. Το κτίριο είναι επίσης πλήρως εναρμονισμένο με τα πρότυπα πυροπροστασίας.
Βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή, 2-5 λεπτά με τα πόδια από σχολεία, σούπερ μάρκετ, τοπικά καταστήματα και τράπεζες ενώ έχει κι εύκολη πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα λεωφορείων. Μόλις 3 λεπτά οδικώς από το σταθμό του μετρό Κορωπίου και τον προαστιακό και 8 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Τοποθεσία: Το Κορωπί απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο και 16 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στην ανατολική πλευρά του βουνού Υμηττός.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Κορωπί περιβάλλεται από ελαιώνες, αμπελώνες, φυτείες σύκων και προσφέρει μια αίσθηση ζωής στην εξοχή αλλά πολύ κοντά στην πόλη. Η περιοχή, είναι γνωστή ως Μεσόγεια και πολύ κοντά βρίσκονται αρχαία κατοικίες καθώς και το εκπληκτικό μουσείο Βορρέ. Επίσης, βρίσκεται πολύ κοντά στα παραθαλάσσια προάστια του Πόρτο Ράφτη και της Βάρκιζας καθώς και στο μεγάλο ιππικό κέντρο του Μαρκόπουλου.
Προσβασιμότητα: Ο σταθμός του τρένου Κορωπί εξυπηρετείται από το μετρό της Αθήνας καθώς από τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και αυτό το καθιστά εύκολα προσβάσιμο στο κέντρο της Αθήνας.
Επενδυτική δυναμική: Περιοχή με νέα υποδομή που ενδέχεται να προκαλέσει επενδυτικό ενδιαφέρον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02QRNT - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή