Duplex 150 τμ, Βελανιδιά, Νέα Αγχίαλος

Νέα Αγχίαλος
  • € 90.000
  • 5+
  • 150
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1102744 - Νέα Αγχίαλος Μάραθος ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα υπόγειο συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. σε οικόπεδο 230 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και 3 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2010 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, ανοιχτωσιά - Τιμή: 90.000 €
Διώροφη μονοκατοικία (μεζονέτα) με ημιυπόγειο, ημιτελής «καραγιαπί»
Βρίσκεται εντός του οικισμού ΜΑΡΑΘΟΣ-περιοχή «Αγίου Γεωργίου Κυνηγών» επί της κεντρικής επαρχιακής οδού Ποσειδώνος, [του πρώην Δήμου Νέας Αγχιάλου και νυν Δήμου Βόλου]. Είναι κτισμένη σε οικόπεδο αμφιθεατρικό, εμβαδού 230 τ.μ. και έχει ΝΑ προσανατολισμό με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, η οποία είναι προσβάσιμη στα 130μ. Απέχει από το Βόλο 15χλμ., την δε Νέα Αγχίαλο 4χλμ. και μπορεί να γίνει είτε ε ξ ο χ ι κ ή η και μ ό ν ι μ η κατοικία.
Αποτελείται από τρία επίπεδα, (ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο και όροφο) συνολικού εμβαδού 150,0τ.μ. τα οποία επικοινωνούν με εσωτερικό κλιμακοστάσιο και είναι διαμορφωμένα ως εξής: α) Στο ισόγειο: xωλ εισόδου, δύο δωμάτια με εξώστη προς τη θάλασσα, πλήρες λουτρό-w.c και εξωτερική σκάλα που κατεβαίνει στο επίπεδο της νότιας-κύριας αυλής. β) Στον όροφο: ενιαίο κουζινο-καθιστικό-τραπεζαρία με χώρο τζακιού, w.c., και μεγάλο εξώστη προς τη θάλασσα και προς την οδό Ποσειδώνος. γ) Το ημιυπόγειο: διαθέτει τρία δωμάτια και w.c., και έχει απευθείας πρόσβαση στην νότια-κύρια αυλή.
Η οικοδομή έχει έτοιμο βόθρο λυμάτων και είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου. Φέρει κεραμοσκεπή στέγη με θερμομόνωση DOW και έτοιμη την καμινάδα τζακιού. Η κατασκευή του φέροντος οργανισμού (οικοδομικός σκελετός) έγινε το 1997 και των κτισιμάτων το 2010.Οι τοιχοδομές της έχουν θερμομόνωση (wallmate 30mm της DOW). Την οικοδομή σχεδίασε και επέβλεψε ο ιδιοκτήτης της αρχιτέκτων μηχανικός, (για οικογενειακή του κατοικία), με άριστα υλικά και λειτουργικότητα, και άμεση πρόσβαση για στάθμευση Ι.Χ. Διαθέτει, ηλεκτρονική «Ταυτότητα Κτιρίου» και η Πολεοδομική της Άδεια έχει αναθεωρηθεί και ισχύει επ’ αόριστον, για την ολοκλήρωσή της.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1102744 - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή