Τριάρι Μαρούσι, Νέο Τέρμα, Μαρούσι

ΜαρούσιΜαρούσι
  • € 565.000
  • 4
  • 113
  • 3
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Στο Μαρούσι πωλείται οροφοδιαμέριμα 4ου ορόφου 113 τ.μ.. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων είναι master, με δικό του λουτρό, ένα wc και ένα επιπλέον λουτρό. Ο χώρος της κουζίνας και της τραπεζαρίας είναι ενιαίος και χωρίζεται διακριτικά από το χώρο του σαλονιού με το φυσικό χώρισμα που δημιουργεί σε μήκος το ενεργειακό τζάκι, καθιστώντας το μοναδικό κεντρικό στοιχείο.
Η μοναδική θέα και το άνοιγμα στον ορίζοντα, οι φυτεμένοι εξώστες που πλαισιώνουν το διαμέρισμα και το ύψος, δημιουργούν στον ένοικο την αίσθηση της απομόνωσης, σε ένα ήδη ήσυχο και πράσινο περιβάλλον, με Άλσος στα 150 μόλις μέτρα.
Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο και ενδοδαπέδια. Η θερμοπρόσοψη στα εξωτερικά κελύφη, τα ενεργειακά κουφώματα και η χρήση φωτοβολταϊκών στο διαμέρισμα, το ενεργειακό τζάκι, το καθιστούν ιδιαιτέρως αποδοτικό ενεργειακά. Κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά του είναι ότι διαθέτει από κατασκευής 5 κλιματιστικά με 2 εξωτερικές μονάδες, σύστημα συναγερμού και παροχή φόρτισης στην κλειστή θέση στάθμευσης στο υπόγειο, KNX ready smart home. Υπάρχει πρόβλεψη για ΑΜΕΑ. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση 1 χλμ. από την Αττική Οδό και 1 χλμ. από σταθμό ΗΣΑΠ. Super Market και Υπαίθρια Αγορά κυριολεκτικά δίπλα, εξυπηρετεί όλες της ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.
RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
293554 - 09/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
113 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 565.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή