Duplex, νέα, 125 τμ, Στροφύλι, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 2.500/μήνα
  • 2
  • 125
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2023
Περιγραφή
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΚΕΝΤΡΟ. Μοναδική για τα τετραγωνικά της, κουκλίστικη, minimal αρχιτεκτονικής μεζονέτα 125τμ, τριών επιπέδων, με μεγάλες βεράντες και αποκλειστική χρήση κήπου 100τμ. Η κατοικία αποπερατώθηκε το 2013, είναι γωνιακή, διαθέτει όλες τις σύγχρονες παροχές και είναι ελεύθερη από τρεις πλευρές, εκτός από μια μεσοτοιχία.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο βρίσκεται το σαλόνι με τζάκι και open plan κουζίνα. Το επίπεδο αυτό διαθέτει μεγάλη βεράντα και επιπλέον επικοινωνεί με τον κήπο.
Στον 1ο όροφο βρίσκονται 2 μεγάλα υπνοδωμάτια, 1 πλήρες μπάνιο και μεγάλη βεράντα.
Το ημιυπόγειο είναι ένας ανεξάρτητος, φωτεινός χώρος με πλήρες μπάνιο και δική του είσοδο, που δύναται να διαμορφωθεί σε γραφείο ή τρίτο υπνοδωμάτιο.
Ολα τα δάπεδα της κατοικίας είναι δρύινα, ενώ επιπλέον υπάρχει boiler τριπλής ενέργειας, ηλεκτρικά ρολά, αυτονομία θέρμανσης ανά επίπεδο, 1 κλειστό parking, αποθήκη και συναγερμός που ανεβάζουν την ενεργειακή κλάση της κατοικία στην κατηγορία Α.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε ολιγομελείς οικογένειες ή στελέχη επιχειρήσεων, που είναι λάτρεις του κέντρου της Κηφισιάς και ταυτόχρονα επιθυμούν να ζουν σε ένα πράσινο και ήσυχο περιβάλλον, πολύ κοντά στην αγορά, τις συγκοινωνίες και τα καφέ - restaurants της περιοχής. Προσφέρεται στην τιμή των 2.500€ .
Πάρα πολλά ακόμα ακίνητα,μικρότερα-μεγαλύτερα,στην Κηφισιά και στους όμορους Δήμους www.panteleonrealestate.gr Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων-Κηφισιά-6945-392060 info@panteleon.gr Σε περίπτωση ενδιαφέροντος καλέστε και στο κινητό 6974-793435 11:00 - 21:00.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
PA-19
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2013
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή