Duplex Ροδόπολης, 61, Ελληνικό Ελλάδα, 16777, Άνω Ελληνικό, Ελληνικό

ΕλληνικόΡοδόπολης, 61, Ελληνικό Ελλάδα, 16777
  • € 675.000
  • 4
  • 130
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Σε έναν από τους πιο όμορφους δρόμους του Ελληνικού και σε απόσταση μόλις 5’ από το Μετρό και το επερχόμενο Μητροπολιτικό Πάρκο, διατίθεται πολυτελής μεζονέτα 3 υπνοδωματίων με αποκλειστική χρήση κήπου 223 τ.μ. και πισίνα 22 τ.μ.. Το Palma Residences είναι ένα σύγχρονο κτίριο κατοικιών βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και ενεργειακής κλάσης Α+. Κάθε κατοικία είναι προσεκτικά σχεδιασμένη και διαθέτει ιδανική διαρρύθμιση, άφθονο φυσικό φως και μεγάλους εξωτερικούς χώρους δίνοντας τη δυνατότητα για inside-out living καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η μεζονέτα αποτελείται στο πρώτο επίπεδο από άνετο σαλόνι, τραπεζαρία με διπλό ύψος, open-plan κουζίνα, 1 master υπνοδωμάτιο με en-suite μπάνιο, και WC, ενώ στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Διαθέτει επίσης κήπο αποκλειστικής χρήσης με πισίνα, πρόσοψη 15 μέτρα σε ήσυχο πεζόδρομο, υπόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη. Λόγω της εξαιρετικής τοποθεσίας του αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση σε μία από τις πιο ανερχόμενες γειτονιές των Νοτίων προαστίων.

Παροχές: Ενδοδαπέδια Θέρμανση, Ατομικός Λέβητας Φυσικού Αερίου, Ενεργειακά Αποδοτικό Κεντρικό Σύστημα Κλιματισμού, Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά Τζάμια, Φωτοβολταϊκά για Παραγωγή του Κοινόχρηστου Ρεύματος, Παροχή Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, Πιστοποιημένα Υλικά Φιλικά προς το Περιβάλλον από Ευρωπαϊκά Εργοστάσια, Δρύινο Δάπεδο, Smart Θερμοστάτης με Wi-Fi, Πυράντοχη Πόρτα Ασφαλείας, Ιδιωτική Πισίνα, Ιδιωτικός Κήπος, Υπόγεια Θέση Στάθμευσης και Αποθήκη.

Κωδικός Ακινήτου: 87-1028
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
87-1028 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 675.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή