Δυάρι άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 265.000
  • 5
  • 77
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Στον τέταρτο όροφο σύγχρονης οικοδομής στο κέντρο, ένας ενιαίος χώρος με κεντρική πόρτα ασφαλείας και εσωτερικά δύο ξεχωριστά studio πλήρως ανακαινισμένα.
Δύο studio πολύ φωτεινά και ήσυχα, ιδανικά για ενοικίαση σε φοιτητές όσο και για AirBnB. Είναι πλήρως εξοπλισμένα και με πολύ όμορφη διακόσμιση.
Στο κέντρο των Λαδάδικων είναι μία όαση, που εξασφαλίζει ησυχία και άνεση σε ένα πολυσύχναστο περιβάλλον. Ο χώρος είναι ανοιχτός και με όμορφη θέα.
Η περιοχή είναι πολύ ανερχόμενη και αποτελεί πόλο έλξης τόσο σε τουρίστες, όσο και σε νέα άτομα που θέλουν να είναι στην καρδιά του κέντρου της πόλης.
Δύο studio που αποτελούν την ιδανική επένδυση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Βρίσκεται υπο έκδοση.

Τα Λαδάδικα βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μόλις λίγα λίγα λεπτά από την Πλατεία Αριστοτέλους και το Λευκό Πύργο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Λαδάδικα αποτελούν έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με μεγάλη ιστορία με σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά στοιχεία.Η ονομασία προέρχεται από τη πληθωρα των μαγαζιών που βρίσκονταν στη περιοχή και πουλούσαν ελαιόλαδο. Η περιοχή είναι αγαπημένος προορισμός προσελκύοντας πλήθος κόσμου ντόπιων και ξένων, όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα φοιτητών. Στα Λαδάδικα βρισκονται αρκετα νεοκλασικά διατηρητέα κτίρια που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, στην περιοχή υπάρχουν αρκετές καφετέριες, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία.

Προσβασιμότητα: Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί αρκετές λεωφορειακές γραμμές την περιοχή.

Επενδυτική Δύναμη: Τα Λαδάδικα αποτελούν μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S157 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
5 (2 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 265.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1969
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή