Duplex, άριστη κατάσταση, 103 τμ, Ίρια, Ασίνη

Ασίνη
  • € 150.000
  • 3
  • 103
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Σε ένα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό, στην παραλία της Κάντιας Αργολίδας, μόλις 17 χλμ από το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο, 150 μέτρα από την παραλία, βρίσκεται αυτό η πολύ όμορφη μεζονέτα προς πώληση. Αυτή η όμορφη μεζονέτα συνολικού εμβαδού 103 τ.μ. αποτελούμενη από δύο επίπεδα.
Η μεζονέτα εκτείνεται σε δύο επίπεδα Ισόγειο, Α’ όροφος, σε 120 τ.μ. οικοπέδου.
Ισόγειο 50 τ.μ.: Μπαίνοντας συναντάμε μπροστά μας έναν χώρο καθιστικού με τζάκι,κουζίνα,Wc με σκάλα προς τον Α’ όροφο και άμεση πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο. Διαμορφωμένος κήπος 30 τ.μ.
Α όροφος 53 τ.μ.: Εσωτερική σκάλα καταλήγει σε 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και βεράντα που προσφέρει θέα με Ανατολικό προσανατολισμό.
Διαθέτει μεγάλους φωτεινούς χώρους, βεράντες, εσωτερική σκάλα, ηλιακό, διπλά τζάμια, σίτες, συναγερμό,κεντρική θέρμανση και τζάκι.
Μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι η μικρή απόσταση από τη θάλασσα, καθώς σε ελάχιστα λεπτά με τα πόδια μπορεί κανείς να βρίσκεται στην παραλία της περιοχής. Ιδανική επιλογή για Εξοχική κατοικία αλλά και επενδυτική επιλογή.
Η κατασκευή είναι σε μοντέρνο σχεδιασμό και με υλικά υψηλών προδιαγραφών. Μετά από μελέτη και διαμόρφωση η κατοικία έχει όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης κατοικίας για τον ιδιοκτήτη.
Η παράδοση της κατοικίας θα γίνει σε 3 μήνες από την υπογραφή του συμβολαίου.

Η Κάντια είναι ένας παραθαλάσσιος προορισμός χτισμένος δίπλα στην θάλασσα μεταξύ του Δρεπάνου και των Ιρίων και μόλις 17 χιλιόμετρα από το κοσμοπολίτικο και ιστορικό Ναύπλιο.
Ονομάστηκε Κάντια απο το Βενετικό νησί της Κρήτης που βρισκόταν σε χρήση την περίοδο εκείνη.
Στην πάροδο του χρόνου ασχολήθηκαν με την αλιεία και έτσι μείνανε μόνιμα στην Κάντια εγκαταλείποντας την κτηνοτροφία.
Σε όλη την περιοχή είναι ο αρχαιότερα κατοικιμένος οικισμός όπου πίσω απο το λόφο της Αγίας Ελεούσας ξεπροβάλουν τα ερείπια της Μυκηναϊκής Ακρόπολης της Κάντιας.
Η όμορφη παραλία του χωριού βοήθησε στη τουριστική εξέλιξή του και έτσι υπάρχουν επισκέπτες όλων των ηλικιών από Ελλάδα η εξωτερικό είτε ψάχνουν για ήσυχες διακοπές είτε όχι.
Το χωριό διαθέτει πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια καθώς επίσης πολύ όμορφες παραλίες και αρκετά beach bars για διασκέδαση.
Χαρακτηριστικό της παραλίας της Κάντιας είναι πως στις εκβολές των πηγών του Ασκληπιού ζούνε θαλάσσιες χελώνες και πολλά είδη ψαριών.
Σήμερα με το νόμο του Καλλικράτη η Κάντια ανήκει στη δημοτική ενότητα Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων και εμφανίζεται με την ονομασία Κάντια και σύμφωνα με την απογραφή του 2001 έχει 235 κατοίκους.
Απόσταση από Ναύπλιο 17 χλμ
Απόσταση από Εστίαση Παραλία 50 μ
Απόσταση από Τράπεζες,Σχολείο 17 χλμ
Απόσταση από Αθήνα 150 χλμ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S73B - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
103 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή