Δυάρι Ολυμπιάδος, 190 09, Ραφήνα, Κέντρο, Ραφήνα

ΡαφήναΟλυμπιάδος, 190 09, Ραφήνα
  • € 200.000
  • 2
  • 72
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-183 - Ραφήνα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 72 τ.μ. μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1985 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 15 τ.μ. απόσταση από αεροδρόμιο 15000 μέτρα - Τιμή: 200.000 € Το ακίνητο που περιγράφετε ακούγεται πολύ ελκυστικό, ιδιαίτερα για όσους αγαπούν τη θάλασσα και επιθυμούν μια θέα και πρόσβαση σε αυτήν. Η επιφάνεια των 72 τετραγωνικών μέτρων παρέχει αρκετό χώρο για άνετη διαβίωση.

Η ύπαρξη ενεργειακού τζακιού και αντλίας θερμότητας με ισχύ 9κW είναι μια πολύ καλή προσθήκη για τη θέρμανση του ακινήτου. Αυτά τα συστήματα μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση ευχάριστης θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του χρόνου. Είναι σημαντικό να προσέξετε την κατανάλωση ενέργειας αυτών των συστημάτων για να αποφύγετε υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας.

Η δυνατότητα δεύτερου υπνοδωματίου αν εγκαταστήσετε την κουζίνα στο σαλόνι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή, ιδιαίτερα αν χρειάζεστε επιπλέον χώρο για φιλοξενία επισκεπτών ή για οικογένειες με παιδιά. Αυτό θα εξαρτάται από τον σχεδιασμό του ακινήτου και τη δυνατότητα να δημιουργηθεί ένας επιπλέον χώρος υπνοδωματίου.

Γενικά, η θέα από το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια που προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα είναι μια μεγάλη προσθήκη. Απολαμβάνοντας το τοπίο και τον ήχο των κυμάτων, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία και τη χαλάρωση που προσφέρει η θάλασσα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Σπίτι μου και πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τις επιδοτήσεις και τις άτοκες χρηματοδοτήσεις που προσφέρει το πρόγραμμα.


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-183 - 15/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
72 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή