Μονοκατοικία βίλα Σβορωνάτα, Greece, Λειβαθώ, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΣβορωνάτα, Greece
  • € 1.900.000
  • 5+
  • 420
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1245 - Κεφαλονιά Λειβαθώς Σβορωνάτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 420 τ.μ. σε οικόπεδο 5000 τ.μ. μόνο 180 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 5 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2020 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από πόλη 9500 μέτρα απόσταση από χωριό 10 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 1500 μέτρα - Τιμή: 1.900.000 € (Κωδικός γραφείου ΣΒΟΡΩΝΑΤΑ-SVORONATA-ΛΕΙΒΑΘΩ-LIVATHO-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-KEFA)
Σε μια ήσυχη τοποθεσία με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ακριβώς πάνω από την αμμώδη παραλία του Άη Χέλη, βρίσκονται δύο πολυτελείς παραθαλάσσιες βίλες, συνολικής επιφάνειας 420 τ.μ. που ταιριάζει απόλυτα με την αγροτική γύρω εξοχή.
Το ακίνητο βρίσκεται σε υπερυψωμένο περιβάλλον και εχει θέα στον γαλάζιο ορίζοντα του Ιονίου, αλλά και στην εγγύτητά του με την παραλία με τα κρυστάλλινα νερά.
Το ακίνητο αποτελείται απο δυο βίλες που χαρακτηριστικά τους είναι η σύγχρονη αισθητική, η πολυτελής διακόσμιση και λειτουργικές ανέσεις.
Η δεξιά βίλα ονομάζεται Beach House και εχει συνολική επιφάνεια 180τμ. Μπαίνοντας στην βίλα βρισκόμαστε στο χολ. Στα αριστερά μας συνανταμε ενα ευρύχωρο σαλόνι ενω μπροστα μας βρίσκεται η κουζίνα με την τραπεζαρία και το μπαλόνι που χωράει ενα τραπέζι για ενα ανετο πρωινο. Δεξιά της εισόδου προχωρώντας στο χόλ βρίσκουμε το κοινόχρηστο μπάνιο, το master bedroom με το en suite μπανιο καθώς και δευτερη κρεβατοκάμαρα.
Εξωτερικά η σκάλα απο την πισω μεριά του κτηρίου οδηγεί σε αίθριο και πισίνα οπως και στο ημιυπογειο 90τμ στο οποιο υπάρχουν δυο ανεξάρτητα διαμερίσματα τύπου studio.

Η βίλα Summer House, περατωμενη το 2020, εχει συνολική επιφανεια 280τμ. Η προσβαση σε αυτη γινεται απο σκάλα και ανοιγοντας την πόρτα της εισοδου βρισκομαστε σε ενα πολύ κομψό χόλ. Στα δεξιά μας βρισκουμε το πρωτο master bedroom με en souite μπανιο καθώς και την μοντέρνα σαλοκουζίνα. Το σαλόνι ειναι εξοπλισμένο με τζάκι και έχει απλετη θεα προς το Νοτιοανατολικό μέρος του νησιου οπου βρισκεται η παραλια του Αϊ Χέλη. Η κουζίνα με το μπαλκονι των 15τμ είναι το ιδανικό μερος για να απολάυσετε το πρωινό σας αγναντευοντας την φυση. Αριστερά της εισόδου είναι τα υπολοιπα δυο master bedroom και τα δυο εξοπλισμένα με en suite μπανια. Η βίλα διαθέτει αιθριο και πισίνα.
Το ημιυπογειο 140τμ της βίλας αυτης χρησιμοποιείται ως αποθηκη.

Ο εξωτερικός χώρος έχει μέγεθος περίπου 4.000 τ.μ. και είναι διαμορφωμένο σε έναν σχολαστικό κήπο με πλακόστρωτους χώρους, πολύχρωμα λουλούδια και εξωτικά φυτά. Μπάρμπεκιου, πέργκολες, καθιστικοί χώροι και σκεπαστές βεράντες προσφέρουν ειδυλλιακή γωνιά για στιγμές χαλάρωσης και δείπνο στο ύπαιθρο σε αυτό το ήσυχο περιβάλλον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1245 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
420 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή