Τριάρι Χρυσοστόμου Σμύρνης 47, Χαλάνδρι 15233, Ριζάρειος, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΧρυσοστόμου Σμύρνης 47, Χαλάνδρι 15233
  • € 530.000
  • 4
  • 118
  • 2
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Χαλάνδρι Ριζάρειος
Το κτίριο κατοικιών στο Χαλάνδρι χωροθετείται στην περιοχή Ριζάρειος και συγκεκριμένα επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 47. Είναι ενταγμένο σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά του Χαλανδρίου σε απόσταση 800μ από το κέντρο του Χαλανδρίου με άμεση και εύκολη πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες όπως η Κηφισίας και η Αττική Οδός.
Πρόκειται για πενταόροφο σύγχρονο κτίριο υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, κατηγορίας ενεργειακής κλάσης Α+ με συστήματα κουφωμάτων βαρέως τύπου θερμοδιακοπής, διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες και εξωτερική θερμομόνωση πάχους 12εκ. που προσφέρει θερμική άνεση και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας στους μελλοντικούς χρήστες του.
Στο πίσω μέρος του κτιρίου διαμορφώνεται κήπος έκτασης 200μ περίπου δίνοντας αίσθηση φυσικού περιβάλλοντος στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου.
Πέραν της αρχιτεκτονική μελέτη του κτιρίου έχουν εκπονηθεί υποστηρικτικές μελέτες φωτισμού και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου.
Οι κατοικίες είναι σχεδιασμένες με κέλυφος ικανής και κατάλληλης θερμικής μάζας βάσει του Ελληνικού εύκρατου κλίματος με ζεστά καλοκαίρια όπου δρα ως ασπίδα προστασίας για όλες τις καιρικές συνθήκες ικανό να απορροφά σημαντική ποσότητα θερμότητας χωρίς να επιβαρύνεται το εσωτερικό των κτιρίων. Η θερμική προστασία του κελύφους συμβάλλει στην διατήρηση της εσωτερικής θερμικής άνεσης, διασφαλίζοντας ήπιες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, γεγονός που οδηγεί στην περιορισμένη χρήση τεχνητού κλιματισμού με σημαντική εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους
Το κτίριο έχει σχεδιαστεί με βάση το βέλτιστο εργονομικό σχεδιασμό και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα των χώρων.
Έχει γίνει επιλογή άριστης ποιότητας υλικών τα οποία συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και προδιαγραφών και τις σχετικές πιστοποιήσεις ελέγχου.
Το κτίριο είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει τη μέγιστη δυνατή αυτονομία σε κάθε όροφο έχοντας ένα διαμέρισμα ανά στάθμη (οροφοδιαμερίσματα).
Το σύστημα θέρμανσης για την απόδοση θερμότητας είναι ενδοδαπέδιο μέσω επιτοίχιας ατομικής μονάδας φυσικού αεριού με πλήρη αυτονομία διαμερίσματος και κάθε χώρου (σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτια) μέσω ξεχωριστών θερμοστατών. Για την ψύξη θα τοποθετηθούν κλιματιστικές μονάδες διαιρούμενου τύπου, μια σε κάθε χώρο. Επιπλέον κάθε διαμέρισμα θα έχει εγκατεστημένο και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Σε κάθε διαμέρισμα αναλογεί υπόγεια αποθήκη και μία θέση στάθμευσης, υπόγεια ή στεγασμένη στο ισόγειο. Σε κάθε θέση στάθμευσης εγκαθίσταται ανεξάρτητη παροχή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκίνητου.

Συγκεκριμένα το κτίριο αποτελείται από:
Οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου επιφάνειας 85τμ το οποίο αναπτύσσεται σε καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια και δυο λουτρά. Ο εξώστης μπροστά από το σαλόνι και την κουζίνα είναι επιφάνειας περίπου 20τμ. Επιπλέον κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε εξώστη. Στο διαμέρισμα ανήκει μια στεγασμένη ανοικτή θέση στάθμευσης επιφάνειας 18τμ στο ισόγειο και μια αποθήκη επιφάνειας 10τμ στο υπόγειο.
Οροφοδιαμέρισμα 2ου ορόφου επιφάνειας 106,5 τμ το οποίο αναπτύσσεται σε καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δυο λουτρά. Ο εξώστης μπροστά από το σαλόνι και την κουζίνα είναι επιφάνειας περίπου 20τμ. Επιπλέον κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε εξώστη. Στο διαμέρισμα ανήκει μια υπόγεια θέση στάθμευσης και μια αποθήκη 11 τμ στο υπόγειο.
Οροφοδιαμέρισμα 3ου ορόφου επιφάνειας 118 τμ το οποίο αναπτύσσεται σε καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δυο λουτρά. Ο εξώστης μπροστά από το σαλόνι και την κουζίνα είναι επιφάνειας περίπου 20τμ. Επιπλέον κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε εξώστη. Στο διαμέρισμα ανήκουν δυο θέσεις στάθμευσης στεγασμένες στο ισόγειο και μια αποθήκη 11 τμ στο υπόγειο.
Οροφοδιαμέρισμα 4ου ορόφου επιφάνειας 118 τμ το οποίο αναπτύσσεται σε καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δυο λουτρά. Ο εξώστης μπροστά από το σαλόνι και την κουζίνα είναι επιφάνειας περίπου 20τμ. Επιπλέον κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε εξώστη. Στο διαμέρισμα ανήκει μια υπόγεια θέση στάθμευσης και μια αποθήκη 17 τμ στο υπόγειο.
Μεζονέτα 5ου ορόφου επιφάνειας 168τμ η οποία αναπτύσσεται σε δυο επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, ένα master υπνοδωμάτιο με εσωτερικό λουτρό, ένα γραφείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ξενώνας -υπνοδωμάτιο και ένα επιπλέον λουτρό. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχουν δυο υπνοδωμάτια το καθένα με δικό του λουτρό και επιπλέον βοηθητικοί χώροι. Ο εξώστης μπροστά από το σαλόνι και την κουζίνα είναι επιφάνειας περίπου 20τμ. Επιπλέον κάθε υπνοδωμάτιο και στα δυο επίπεδα έχει πρόσβαση σε δικό του εξώστη. Στη μεζονέτα ανήκουν δυο υπόγειες θέσεις στάθμευσης και μια αποθήκη 19 τμ στο υπόγειο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4634301 - 15/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
118 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 530.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή