• € 250.000
  • 150
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Πωλείται (κατ' αποκλειστικότητα) καταπληκτικό κατάστημα σε εμπορικό και κεντρικό σημείο της Λάρισας. Συγκεκριμένα, επι της Ηρ. Πολυτεχνείου, απέναντι από το στρατηγείο και πλατεία ΑΤΑ, πωλείται άριστο κατάστημα για ιδιωτική χρήση ή εκμετάλλευση.

Είναι κατασκευασμένο το 2004, με το ισόγειο του 150τμ καθαρά, το πατάρι του 70 τμ καθαρά και το υπόγειο του 90 τμ καθαρά. Όλό το κατάστημα είναι πλήρως λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση για κάθε εμπορική χρήση.

Το κατάστημα διαθέτει γύαλινη βιτρίνα, 8μ, το δάπεδο του ισογείου είναι απο πλακάκι, καθώς υπάρχει και μια κουζίνα και μια τουαλέτα σέ άριστη κατάσταση. Επιπλέον παρέχει κουφώματα συνθετικά, ράφια έτοιμα με γυψοσανίδα, σκαλιστή ξύλινη σκάλα, πλήρως έτοιμη και σε άριστη κατάσταση καλωδίωση.

Ακόμη η θέρμανση του καταστήματος μπορεί να γίνει είτε από air condition ή με σύνδεση σε κεντρικό αέριο. Το ύπόγειο του καταστήματος είναι καθαρό-περιποιημένο και πλήρως λειτουργικό- έτοιμο προς εκμετάλλευση.

Πρόκειται για μια άριστη επεδνυτική πρόταση επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας με σχετικά εύκολη δυνατότητα πάρκιγκ, και σε σημείο υψηλής ορατότητας.

Μια άριστη πρόταση Πώλησης Καταστήματος!!
Real Estate Lamproulis- Καλέστε μας!!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-4640281
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
βιτρίνες
8 m γραμμικά
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή