Τριάρι Χρήζει ανακαίνισης, πέμπτος όροφος, Πανεπιστημιούπολη, Δ. Αγίου Παύλου

Δ. Αγίου Παύλου
  • € 250.000
  • 4
  • 140
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, με ονειρικά ηλιοβασιλέματα και νυχτερινή παρατήρηση των άστρων τότε αυτό το ρετιρέ διαμέρισμα θα μπορούσε να πραγματοποιήσει τα όνειρα σας!
Βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην όμορφη και ήσυχη περιοχή του Αγίου Παύλου πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και δίπλα στην Ανω Πόλη.
Στην είσοδο συναντάμε ένα ευρύχωρο, ζεστό σαλόνι με τζάκι και απεριόριστη θέα σε όλο το κέντρο της πόλης.
Η βεράντα προσφέρει υπέροχες στιγμές και χρωματιστά ηλιοβασιλέματα με πανοραμική θέα.
Προχωρώντας στο πίσω μέρος του σπιτιού συναντάμε 3 ευρύχωρα, δροσερά δωμάτια με πρόσβαση στην πίσω βεράντα. Κεντρικά βρίσκεται η ανεξάρτητη κουζίνα και το μπάνιο. Επιπρόσθετα υπάρχει άλλο ένα μικρό WC.
Η θέρμανση του καλύπτεται από ατομικό λέβητα πετρελαίου, ενώ η οικοδομή διαθέτει και εγκατάσταση φυσικού αερίου.
Το διαμέρισμα θα χρειαστεί ολική ανακαίνιση και υπάρχει η δυνατότητα να διαχωριστεί σε δύο μικρότερα studio καθώς διαθέτει δυο κεντρικές εισόδους.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Βρίσκεται υπο έκδοση.

Η συνοικία του Αγίου Παύλου είναι χτισμένη Βορειοανατολικά , στο ψηλότερο σημείο της Θεσσαλονίκης , εφάπτεται με την Άνω Πόλη, και ανηφορίζει προς το δάσος του Σέιχ Σου, φημισμένο από τους Βυζαντινούς καιρούς για τη δροσιά και την ομορφιά του.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Πρόκειται για αμιγώς οικιστική περιοχή , με χαμηλές οικοδομές και πυκνή δόμηση, γνωστή για την ησυχία και το καλό της κλίμα. Χτισμένη τις παρυφές μιας μεγάλης πόλης, κρατά ακόμα στοιχεία παραδοσιακής γειτονιάς και ανθρώπινης ζεστασιάς. Σε απόσταση αναπνοής τα Ανατολικά Τείχη, η Ακρόπολη της Θεσσαλονίκης, διάφορα μνημεία της Οθωμανικής περιόδου, πηγές αισθητικής απόλαυσης και χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων . Μέσα στο Σέιχ Σου λειτουργεί ζωολογικός κήπος , κέντρα αναψυχής και ανοικτό θέατρο, με πλήθος εκδηλώσεων, κυρίως τα καλοκαίρια. Στα πόδια της συνοικίας δίπλα στην εκκλησία οι Κήποι του Πασά, με αναψυκτήρια και ανοιχτούς χώρους για παιχνίδι.
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Η περιοχή έχει άμεση πρόσβαση σε αστικές συγκοινωνίες, είναι δίπλα σε νοσοκομεία και σχολεία , κεντρικούς δρόμους και την περιφερειακή οδό.
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Ανερχόμενη περιοχή. Το ακίνητα εδώ είναι κατάλληλο για οικογένειες, για φυσιολάτρες αλλά και για φοιτητές , μια και τα Πανεπιστήμια απέχουν ελάχιστα . Κέντρο απόκεντρο, ασφαλές και ήσυχο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S94X - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή