Δυάρι Λιβανάτες, Κέντρο, Δαφνούσες

ΔαφνούσεςΛιβανάτες
  • € 195.000
  • 3
  • 81
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου 65817

Αυτό το εκπληκτικό ακίνητο βρίσκεται σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές των Λιβανατών, μόλις 10 μέτρα από τη θάλασσα!

Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί με τον ήχο των κυμάτων και να απολαμβάνετε την εκπληκτική θέα το γαλάζιο της θάλασσας από το δικό σας διαμέρισμα.
Η κατασκευή αυτού του όμορφου χώρου ξεκίνησε το 2007 και βρίσκεται στον πρώτο όροφο, με συνολική επιφάνεια 81 τετραγωνικών μέτρων σε οικόπεδο 1100 τ.μ.
Το διαμέρισμα διαθέτει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, φωτεινό σαλόνι και μοντέρνο μπάνιο. Ο χώρος είναι κατασκευασμένος με τα καλύτερα υλικά και έχει εκπληκτικές λεπτομέρειες.

Το διαμέρισμα με ανατολικό-δυτικό προσανατολισμό επιτρέπει στο φυσικό φως να εισέρχεται στα δωμάτια όλη την ημέρα, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Οι ανέσεις του διαμερίσματος είναι κορυφαίες, όπως θέρμανση και ψύξη με κλιματισμό, συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, ηλεκτρικά ρολά, δάπεδα από πλακάκι, σήτα, εντοιχισμένες ντουλάπες, ανελκυστήρας, μία ανοιχτή θέση στάθμευσης, τζάκι, σίτες και διπλά τζάμια.

Η ποιότητα των υλικών και η προσοχή στη λεπτομέρεια καθιστούν αυτό το διαμέρισμα εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν πολυτελή και άνετο χώρο διαβίωσης.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Το μπαλκόνι του σπιτιού σας προσφέρει έναν υπέροχο χώρο για να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες και τον ήχο της θάλασσας. Η ηρεμία της περιοχής είναι απαράμιλλη, καθιστώντας την το ιδανικό μέρος για χαλάρωση.
Στις Λιβανάτες, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για έναν άνετο τρόπο ζωής. Υπάρχει νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο για την εκπαίδευση των παιδιών.
Θα βρείτε επίσης σούπερ μάρκετ για τις αγορές σας, φαρμακεία, καφέ και εστιατόρια για να απολαύσετε γεύματα και τα ποτά σας, καθώς και ένα beach bar για να απολαύσετε τη θάλασσα με ένα δροσερό ποτό.
Αυτές οι επιλογές προσφέρουν διάφορες ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλάρωση στην περιοχή.

Το διαμέρισμα απέχει μόλις 8,5 χλμ από την πόλη της Αταλάντης και 164 χλμ από το Ελ. Βενιζέλος, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο από οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Στην τιμή των 195.000€ το διαμέρισμα παραδίδεται περατωμένο.

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
65817 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
81 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 195.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή