Δυάρι τέταρτος όροφος, Κολωνός, Κολωνός - Κολοκυνθούς

Κολωνός - Κολοκυνθούς
  • € 165.000
  • 3
  • 100
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Εάν ονειρευόσασταν ένα σπίτι που να συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση στο κοσμικό κέντρο της Αθήνας με την ευεξία και την ποιότητα που ένα διαμπερές και φωτεινό ακίνητο προσφέρει, τότε αυτό είναι το σπίτι που αναζητάτε. Ένα διαμέρισμα με κύρια χαρακτηριστικά το φως, τον αέρα που ο προσανατολισμός και ο όροφός του προσδίδουν, αλλά και την ποιότητα των υλικών του. Τα χαρακτηριστικά αυτά εμπλουτίζονται ιδανικά από το μπαλκόνι δύο προσόψεων κατά μήκος του σαλονιού και του ενός εκ ων δύο υπνοδωματίων.
Είναι κατάλληλο τόσο για οικογένειες συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω με κοντινή απόσταση από σχολεία όλων των βαθμίδων, όσο και για απαιτητικά ζευγάρια που αναζητούν ένα ακίνητο με όλα τα άνωθεν ποιοτικά χαρακτηριστικά παράλληλα με την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.
Το ακίνητο διατρέχει μάρμαρο σε άριστη κατάσταση στους χώρους του σαλονιού - τραπεζαρίας και της κουζίνας προσδίδοντας ένα αριστοκρατικό χαρακτήρα. Στα υπνοδωμάτια, η παρουσία του ξύλου προδιαθέτει φιλικά και ζεσταίνει την ατμόσφαιρα. Η ύπαρξη πάρκινγκ και αποθήκης προσδίδουν πλέον των προαναφερθέντων χρησιμότητα, άνεση και ευκολία.
Τέλος το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης, η οποία όμως δύναται να περιοριστεί εν μέρει αναδεικνύοντας όλα τα παραπάνω, ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

ΚΟΛΩΝΟΣ
Τοποθεσία: Ο Κολωνός βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Δήμου Αθηνών και αποτελεί μία από τις ιστορικές συνοικίες της περιοχής.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο Κολωνός είναι μια ζωντανή γειτονιά γεμάτη κίνηση καθώς βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας. Η περιοχή ανοικοδομήθηκε έντονα κυρίως τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Το όνομα Κολωνός σημαίνει “λόφος” και η προέλευση της ονομασίας προκύπτει από το λόφο του Ιππίου Κολωνού όπου τα παλαιότερα χρόνια ήταν γεμάτος από ελαιόδεντρα. Ο Κολωνός αποτελεί έναν εξαιρετικά σημαντικό αρχαιολογικό χώρο της Αθήνας, όπου εικάζεται ότι υπήρχε ο ναός του Ιππίου Ποσειδώνα, προστάτη του ομώνυμου Δήμου.
Προσβασιμότητα: Ο Κολωνός διασχίζεται από την οδό Λένορμαν. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η γραμμή 2 του μετρό και ο σταθμός Λαρίσης αλλά και η γραμμή του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S4QL - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 165.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή