Δυάρι Λιβανάτες, Κέντρο, Δαφνούσες

ΔαφνούσεςΛιβανάτες
  • € 215.000
  • 3
  • 84
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 65821 - Δαφνούσες Λιβανάτες ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 84 τ.μ. σε οικόπεδο 1100 τ.μ. μόνο 10 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2007 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, τζάκι, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά απόσταση από πόλη 8500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 164000 μέτρα - Τιμή: 215.000 € Κωδικός ακινήτου: 65821

Σας παρουσιάζουμε το ακίνητο στις Λιβανάτες Δαφνουσίων. Ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα προς πώληση αποκλειστικά μέσω του γραφείου μας. Στον πρώτο όροφο ενός υπέροχου κτηρίου, αυτό το παραθαλάσσιο στολίδι διαθέτει μια συνολική επιφάνεια 84 τ.μ., σε ένα οικόπεδο 1100 τ.μ. Βυθιστείτε στην ομορφιά της προνομιακής του τοποθεσίας, μόλις 10 μέτρα μακριά από τη θάλασσα.

Καθώς εισέρχεστε στο διαμέρισμα, θα σας υποδεχτεί ένας όμορφα σχεδιασμένος χώρος διαβίωσης που αποπνέει άνεση και κομψότητα. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια, παρέχοντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και ηρεμία. Το σαλόνι προσφέρει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα με το τζάκι, ιδανική για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες ή απλά να απολαύσετε ήσυχες βραδιές με αγαπημένα πρόσωπα.

Μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα σας περιμένει, με σύγχρονες συσκευές και άφθονο χώρο αποθήκευσης που συνδυάζει αβίαστα τη λειτουργικότητα με το στυλ.

Κατασκευασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα διαθέτει μια σειρά από επιθυμητά χαρακτηριστικά. Μείνετε άνετοι τους πιο κρύους μήνες με το σύστημα θέρμανσης με κλιματισμό και απολαύστε αναζωογονητική δροσιά το καλοκαίρι με το σύστημα ψύξης με κλιματισμό. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης εκπληκτική θέα στη θάλασσα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την ομορφιά του γύρω παραθαλάσσιου τοπίου.

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου αφήνουν το άπλετο φυσικό φως να μπει σε όλους τους χώρους. Τα δάπεδα με πλακάκια προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας και είναι τόσο εύκολα στη συντήρηση όσο και ελκυστικά οπτικά. Μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι η ασφάλειά σας έχει προτεραιότητα με τη συμπερίληψη μιας θωρακισμένης πόρτας, που προσφέρει ηρεμία και αίσθημα ασφάλειας.

Μεγιστοποιώντας τη λειτουργικότητα, το διαμέρισμα διαθέτει ενσωματωμένες ντουλάπες, παρέχοντας άφθονο χώρο αποθήκευσης για τα υπάρχοντά σας. Ο ανελκυστήρας εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στον πρώτο όροφο, ενώ οι εγκαταστάσεις στάθμευσης καλύπτουν την άνεσή σας. Τα ζεστά βράδια, αφεθείτε στη ζεστασιά και την ατμόσφαιρα του τζακιού, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα για χαλάρωση.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου περιλαμβάνουν τις βολικές σίτες στα παράθυρα για να μπαίνει καθαρός αέρας ενώ κρατάτε έξω τα έντομα και παράθυρα με διπλά τζάμια για ενισχυμένη μόνωση.

Επίσης, στις Λιβανάτες υπάρχει νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο για την εκπαίδευση των παιδιών.
Θα βρείτε επίσης σούπερ μάρκετ για τις αγορές σας, φαρμακεία, καφέ και εστιατόρια για να απολαύσετε γεύματα και τα ποτά σας, καθώς και ένα beach bar για να απολαύσετε τη θάλασσα με ένα δροσερό ποτό.
Αυτές οι επιλογές προσφέρουν διάφορες ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλάρωση στην περιοχή.

Το διαμέρισμα απέχει μόλις 8,5 χλμ από την πόλη της Αταλάντης και 164 χλμ από το Ελ. Βενιζέλος, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο από οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στιςΛιβανάτες. Εναρμονίζει την πολυτελή παραθαλάσσια διαβίωση με την άνεση, προσφέροντας ένα γαλήνιο καταφύγιο δίπλα στη θάλασσα. Επικοινωνήστε με το γραφείο μας τώρα για να κανονίσετε μια προβολή και να αρχίσετε να οραματίζεστε τη ζωή σας σε αυτό το όμορφο παραθαλάσσιο ακίνητο.

Στην τιμή των 215.000€ το διαμέρισμα παραδίδεται περατωμένο.

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
65821 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 215.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή