Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Νεβρόπολη ΑγράφωνΔειπνοσοφιστής
  • € 530.000
  • 515
  • 3+
Περιγραφή
Στην πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα, έναν τουριστικό προορισμό σε όλη την διάρκεια του χρόνου, πάνω στο κεντρικότερο και εμπορικότερο σημείο, στην κεντρική διασταύρωση που ενώνει το χωριό της Πεζούλας και την Παραλία Πεζούλας, πωλείται ένα κτίριο πολυτελούς κατασκευής, που στεγάζει ένα μοναδικό εστιατόριο, με την εξής περιγραφή:

Το κτίριο της επιχείρησης χτίστηκε και άρχισε να λειτουργεί το 2000.

Το 2006 , υλοποιήθηκε επέκταση και ανακαίνιση όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και εκσυγχρονισμός της κουζίνας με πιστοποίηση HACCP ISO.

Το κτίριο που στεγάζει την επιχείρηση εκτείνεται σε δύο επίπεδα:

1. Στο πάνω επίπεδο βρίσκεται η κυρίως αίθουσα του εστιατορίου, η κουζίνα, οι αποθήκες τροφίμων και οι τουαλέτες, συνολικού εμβαδού 255τ.μ.

Η κατασκευή είναι πολύ προσεγμένη, με ποιοτικά υλικά σε όλους τους χώρους και ξύλινα θερμομονωτικά κουφώματα της εταιρίας Τσίγκας.

Η αίθουσα θερμαίνεται από δύο ενεργειακά τζάκια, ενώ υπάρχει και εγκατάσταση καλοριφέρ, το οποίο τροφοδοτείται με υγραέριο, για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία.

Επιπλέον, υπάρχουν περιμετρικά της αίθουσας σώματα Fan/coil, εντοιχισμένα και μη εμφανή, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ψύξη και θέρμανση.

Η στέγη του εστιατορίου είναι με εμφανή ξύλα και θερμομόνωση, ενώ υπάρχουν και ηλιακοί θερμοσίφωνες, για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης σε ζεστό νερό.

Όλη η κατασκευή έχει γίνει με γνώμονα την ποιότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας, σε μια περιοχή με χαμηλές θερμοκρασίες την περίοδο του χειμώνα και έχουν καταφέρει να κατατάξουν το κτίριο σε ενεργειακή τάξη Β.

Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι και από ΑΜΕΑ.

2. Στο κάτω επίπεδο, εμβαδού 189,28 τ.μ. υπάρχουν δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα (γκαρσονιέρες) και ένα μεγάλο διαμέρισμα με τρία υπνοδωμάτια, χωλ και μπάνιο, τα οποία χρησιμεύουν ως κοιτώνες του προσωπικού, ή μπορούν να μισθωθούν χωριστά και να αποφέρουν ένα επιπλέον εισόδημα, αφού η Λίμνη Πλαστήρα αποτελεί έναν κατ εξοχήν τουριστικό προορισμό.

Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος για τις ανάγκες της επιχείρησης ή για οποιαδήποτε άλλη διαμόρφωση κριθεί απαραίτητη.

Η επιχείρηση βρίσκεται μέσα σε ένα οικόπεδο έκτασης 1067 τ.μ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-154 - 29/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
515 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 530.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή