Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Κίσσαμος
  • € 2.500.000
  • 81.422
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024
Περιγραφή
Ενα τεράστιο, πολυεπίπεδο κομμάτι γης που εκτίνεται σε μία ολόκληρη πλαγία πάνω απο τον οικισμό του Κισσάμου για 81.422,79 στρέμματα με προοπτική για περαιτέρω συνένωση ιδιοκτησιών εφαπτώμενες στην όλη έκταση που ξεπερνούν τα 100 στρέμματα. Το αρχικό μέγεθος της έκτασης (81.422,79) δίνει τεράστια οικοδομική δυνατότητα σε περίπτωση κατασκευής ξενοδοχειακής μονάδας, η οποία και μπορεί να εκτείνεται σύμφωνα με τον συντελεστή του 18% που αφορά τις εκτάσεις μεγαλύτερες των 50 στρεμμάτων κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο αγοράστης αποκτα τη δυνατότητα για οικοδόμηση 14.656 τ.μ.(για ξενοδοχειακή μονάδα).
Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι ο αγοραστής αποκτά την δυνατότητα δημιουργίας μίας απο τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες στην Κρήτη αυτή την στιγμή.
Τα χαρατηριστικά του εδάφους της πλαγιάς στην οποία εκτίνεται η όλη έκταση διευκολύνει αρκετά την οικοδόμηση της καθώς είναι διαμορφωμένη σε πολυεπίπεδα plateau (πεζουλες), ιδαίτερα ευνοϊκά σε σχέση με την εκμετάλλευση της μοναδικής θέας και την αρχιτεκτονική χωροθέτηση των τουριστικών μονάδων.
Η έκταση βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά απο το κέντρο της Κισσάμου, με ανεμπόδιστη, αμφιθεατρική θέα όλου του κόλπου. Το φυσικό τοπίο και οι καταπράσινες πλαγιές που την περικλύουν, η απαλή κορυφογραμμή των λόφων που την περικλύουν και ο προσανατολισμός της δίνουν ακόμη περισσότερα στοιχεία προς εκμετάλλευση σε όποιον αρχιτέκτονα αναλάβει να δημιουργήσει στο σημείο το όραμα του επενδυτή. Η ομορφία και η δύναμη του τοπίου θα είναι ένα σίγουρο συγκριτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης έκτασης και κατ'επέκταση της επένδυσης σε αυτή σε σχέση με άλλες αντιστοιχές.
Ενα πολύ σοβαρό επενδυτικό ακίνητο που φυσικά απευθύνεται σε πολύ σοβαρές εταιρείες του real estate.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
OH78
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
81.422 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή