Ξενοδοχείο προς Πώληση

Σολύγεια
  • € 1.800.000
  • 520
  • 3+
Περιγραφή
Παραθαλάσσια πλήρως λειτουργική ξενοδοχειακή μονάδα είναι διαθέσιμη προς πώληση στον Κόρφο Κορινθίας σε ειδυλλιακό σημείο μόλις 30 μ. από τη θάλασσα.  Το ξενοδοχείο, κατασκευασμένο το 1993 και από τότε μερικώς ανακαινισμένο, διαθέτει εστιατόριο που λειτουργεί ανεξάρτητα καθώς και μεγάλη παραθαλάσσια έκταση beach bar, ιδιαιτέρως δημοφιλή, με ξαπλώστρες και χώρο για φαγητό.  

Το ξενοδοχείο είναι συνολικού εμβαδού 520 τ.μ. και βρίσκεται εντός περιφραγμένου οικοπέδου 2,000 τ.μ. με διαμορφωμένο κήπο στην πίσω πλευρά και χώρο για άνετο παρκινγκ. Αποτελείται από δύο ορόφους με 12 μονόχωρα δωμάτια χωρίς κουζίνα, και δύο ευρύχωρα 4κλινα με πρόσοψη στη θάλασσα που διαθέτουν και κουζίνα.  

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιπρόσθετα διαθέτει ρεσεψιόν. Μπροστά υπάρχει παραλία και προσφέροντας απίστευτη χαλάρωση και ηρεμία στους πελάτες.

Η διαρρύθμιση των χώρων είναι η ακόλουθη:

• Ισόγειο 260 τ.μ.: 6 δωμάτια το καθένα με τη δική του ιδιωτική βεράντα με θέα στον κήπο, εσωτερικός χώρος εστιατορίου και υπαίθρια ευρύχωρη φιλόξενη βεράντα με θέα τη θάλασσα όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους το καλοκαίρι, χώρος κουζίνας με ψησταριά, wc ανδρών/γυναικών, ρεσεψιόν.
• 1ος όροφος 260 τ.μ.:  6 δίκλινα δωμάτια με μπάνιο (χωρίς επιπλέον χώρο για κουζίνα, μόνο ένα μικρό ψυγείο) με δική τους ιδιωτική βεράντα με πλευρική θέα στη θάλασσα και 2 μεγάλα παραθαλάσσια δωμάτια (ένα εκ των οποίων με δύο υπνοδωμάτια) με τη δική τους κουζίνα και χώρο τραπεζαρίας.
• Περιοχή Beach Bar: Για την αναψυχή των επισκεπτών υπάρχει ένα beach bar-restaurant που λειτουργεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ κυριολεκτικά στην άκρη του νερού. Έχει χωρητικότητα 50 τραπεζιών με 4 θέσεις το καθένα, και 60 ομπρελών και άφθονο χώρο για ηλιοθεραπεία με 120 άνετες ξαπλώστρες. Πρόκειται για μια παραλία που προσελκύει όχι μόνο τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία των παραθεριστές της περιοχής.

Τοποθετημένο ακριβώς απέναντι από την παραλία, προσφέρει στους επισκέπτες του απόλυτη ηρεμία και ιδιωτικότητα σε συνδυασμό με όλες τις ανέσεις και τις παροχές της περιοχής να βρίσκονται σε μικρή απόσταση. Είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία με απεριόριστες δυνατότητες και μεγάλα περιθώρια κέρδους επωφελούμενη και από το ήπιο κλίμα της περιοχής (ήρεμη θάλασσα χωρίς κυματισμούς το καλοκαίρι, ήπιοι χειμώνες).

Ο Κόρφος είναι ένα δημοφιλές καταφύγιο για τους ιδιοκτήτες σκαφών και τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας στην Πελοπόννησο. Η κοντινή απόσταση από την Αθήνα, τα όμορφα θέρετρα και τα ενδιαφέροντα κοντινά αξιοθέατα (διώρυγα της Κορίνθου, Αρχαία Κόρινθος, Επίδαυρος, Ναύπλιο, κ.ά.) προσελκύουν πολλούς ταξιδιώτες απ' όλα τα μέρη όλο το χρόνο με έμφαση το καλοκαίρι. Βρίσκεται 20 χλμ. από την πόλη της Κορίνθου, στο δρόμο προς την Επίδαυρο, και είναι ιδανικό μέρος για όσους προτιμούν την ηρεμία και τη χαλάρωση για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά και νόστιμα φρέσκα θαλασσινά.

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Υπεύθυνη ακινήτου: Nikol Lafazani
Mob.: +30 693 681 3099
info@lafazanihomes.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3151 - 31/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
520 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή