Γκαρσονιέρα Κέντρο, Κέντρο, Καμένα Βούρλα

Καμένα ΒούρλαΚέντρο
  • € 68.000
  • 1
  • 33
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 65809 Καμένα Βούρλα

Αυτή η επιπλωμένη παραθεριστική κατοικία βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας. Διαθέτει συνολική επιφάνεια 33m² η οποία βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας ένα τέλειο σκηνικό για χαλαρωτικές διακοπές. Το ακίνητο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα και μπάνιο, παρέχοντας βολική διαμονή για τις διακοπές σας.

Χτισμένο το 2002, το ακίνητο είναι μοντέρνο και καλά συντηρημένο, με μια σειρά από ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό για ψύξη και θέρμανση, παρέχοντας άνεση όλο το χρόνο. Επίσης, η βεράντα προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, δάπεδα με πλακάκια, ντουλάπες, κλιματισμό και ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο και φούρνο με εστίες), εξασφαλίζοντας ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για μια διαμονή. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει σίτες και διπλά τζάμια, παρέχοντας ένα ήσυχο περιβάλλον.

Το ακίνητο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, σε απόσταση 37 χιλιομέτρων από την πόλη της Λαμίας και 180 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε εύκολα να εξερευνήσετε τις γύρω περιοχές.

Συνολικά, αυτή η εξοχική κατοικία είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα λειτουργικό διαμέρισμα για να μείνουν δίπλα στη θάλασσα, προσφέροντας αξέχαστες διακοπές.

Τιμή: 68.000€

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
65809 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
33 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 68.000
κοινόχρηστα
€ 4/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή