Μονοκατοικία βίλα 672 τμ, Κέντρο, Κασσάνδρα

Κασσάνδρα
  • € 1.100.000
  • 5+
  • 672
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την επιτομή της πολυτελούς διαβίωσης στην καρδιά του Πολύχρονου της Χαλκιδικής.

Σας παρουσιάζουμε μια εξαιρετική βίλα που ενσαρκώνει την αποκλειστικότητα, και την εκλεπτυσμένη χλιδή.

Μπείτε σε έναν κόσμο μεγαλοπρέπειας καθώς εισέρχεστε σε αυτή την ευρύχωρη βίλα, που διαθέτει 672 τ.μ. απόλυτης κομψότητας. Βυθιστείτε στην αγκαλιά της πολυτέλειας με χώρους διαβίωσης που είναι προσεκτικά διαχωρισμένοι σε δύο πολυτελείς μεζονέτες και ένα υπέροχο διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο. Κάθε ένα από αυτούς είναι εξαιρετικά σχεδιασμένοι, προσφέροντας μια απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ των πλούσιων εσωτερικών χωρών και της μαγευτικής εξωτερικής θέας.

Αφεθείτε σε έναν όμορφο τρόπο ζωής με απαράμιλλη άνεση και ευκολία, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί προσεκτικά για να ικανοποιήσει τα πιο απαιτητικά γούστα. Απολαύστε μια βουτιά στην εξωτερική πισίνα, και εξερευνήστε τον ειδικό, πλήρως εξοπλισμένο χώρο μπάρμπεκιου, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε γαστρονομικά αριστουργήματα μέσα σε ένα σκηνικό γαλήνης και φυσικής ομορφιάς.

Στο εσωτερικό, η κομψότητα περισσεύει. H έξυπνη λειτουργία του smart home θα σας λύσει τα χέρια, ενώ το εξαιρετικό ηχοσύστημα σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο αρμονικών μελωδιών, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα.

Με έξι πολυτελή υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, αυτή η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει την οικογένεια και τους καλεσμένους σας με άνεση και στιλ.

Ένα κελάρι και μια αποθήκη παρέχουν άπλετο αποθηκευτικό χώρο, με τον υπέροχο κήπο, που εκτείνεται σε 1200 τ.μ., να σας προσκαλείτε να εξερευνήσετε τις κρυφές γωνιές του.

Μη χάσετε την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας για αυτό το μοναδικό ακίνητο. Η βίλα των ονείρων σας περιμένει.

Η Κασσάνδρα είναι η δυτικότερη χερσόνησος της τρίαινας της Χαλκιδικής, σε κοντινή απόσταση από το Μητροπολιτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Κασσάνδρα παρέχει στους επισκέπτες της ότι χρειάζονται για αξέχαστες διακοπές. Παραλίες που ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες, δάση που ζητούν να εξερευνηθούν, αρχαιολογικοί χώροι που σας ταξιδεύουν σε ένα μεγαλειώδες παρελθόν και τοπικά προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Προσβασιμότητα: Η Κασσάνδρα βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ από το Διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με το οποίο συνδέεται μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.

Επενδυτική Ευκαιρία: Η περιοχή της Κασσάνδρας, λόγω του μοναδικού τουριστικού της χαρακτήρα και της μικρής απόστασης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα τα τελευταία χρόνια, τόσο στον τομέα της φιλοξενίας όσο και της κατοικίας, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις από Κεντρική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SCYZ - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
672 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή