Duplex Γοργολαϊνη, Πενταμόδι, Γοργολαϊνη

ΓοργολαϊνηΓοργολαϊνη
  • € 200.000
  • 5
  • 160
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Η μεζονέτα στην ήσυχη γειτονιά της περιοχής Γοργολαϊνη - Πενταμόδι προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας και πολυτέλειας, καθιστώντας την μία από τις πιο επιθυμητές ιδιοκτησίες στην περιοχή. Με εμβαδόν 160 τ.μ. και τρία επίπεδα, διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, και 1 wc, καθώς και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και έναν άνετο και φωτεινό καθιστικό χώρο.
Κατασκευασμένη το 2002 και πλήρως ανακαινισμένη το 2017, αυτή η μεζονέτα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και πρόνοιες για άνετη διαβίωση. Η αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο και ο κλιματισμός εξασφαλίζουν άνετες θερμοκρασίες όλο το χρόνο.
Το ακίνητο ξεχωρίζει για τον μεγάλο κήπο του, όπου υπάρχουν 16 ελεόδεντρα για το λάδι της χρονιάς, πορτοκαλιές, μανταρινιές, αμπέλι και χώρος για καλλιέργεια κήπου οπωροκηπευτικών. Η θέα προς το βουνό και το πράσινο της περιοχής προσθέτει έναν αίσθημα γαλήνης και ευεξίας.
Επιπλέον, η κατοικία είναι πλήρως επιπλωμένη, προσφέροντας έτοιμο περιβάλλον για άμεση μετακόμιση. Η ιδανική τοποθεσία, μόλις 14 χιλιόμετρα από την πόλη και 13 χιλιόμετρα από την παραλία, την καθιστά ιδανικό προορισμό για μόνιμη κατοικία ή εξοχική χρήση. Η προσέγγιση σε σημαντικά σημεία όπως super market, νοσοκομείο και τράπεζα είναι εξαιρετικά εύκολη, ενώ η ήσυχη γειτονιά εξασφαλίζει μια ηρεμία καιρεμία στην καθημερινότητα. Επιπλέον, η διαθεσιμότητα δύο θέσεων στάθμευσης, η εσωτερική αυλή και η εξωτερική περιοχή με BBQ προσθέτουν ακόμη περισσότερη αξία σε αυτήν την υπέροχη κατοικία.
Τιμή: €200.000. Hellenic Pearls VIP Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6942456670, email: info@hellenicpearls.com, website: www.hellenicpearls.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
60814 - 08/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή