Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΜηλιέςΜηλιές, Πήλιο, 37010, Μηλιές 370 10, Ελλάδα
  • € 285.000
  • 5+
  • 191
  • 3+
Περιγραφή

Πωλείται κτίριο - συγκρότημα οικιών 191 τ.μ στις Μηλιές Πηλίου 

Στις Μηλιές Πηλίου, ένα από τα ομορφότερα, χωριά της περιοχής, διατίθεται ημιτελές συγκρότημα οικιών, σε οικόπεδο 240 τ.μ. μαζί με γειτονικό οικόπεδο 127 τ.μ

Αποτελείται από:

Ισόγειο 100 τ.μ. στο οποίο μπορεί να κατασκευαστεί διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων ή 2 μεζονέτες των 96 τ.μ. περίπου η μία.

Όροφο 91 τ.μ στον οποίο μπορεί να κατασκευαστεί διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων ή ο όροφος από 2 μεζονέτες των 96 τ.μ. περίπου η μία.

Και από ημιυπόγειο έκτασης 75 τ.μ περίπου, χαμηλού ύψους, ιδανικό για δημιουργία βοηθητικών χώρων, λεβητοστάσιο και πάρκινγκ.

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας επαγγελματικού χώρου 100 τ.μ στο ισόγειο και δύο διαμερισμάτων των 45 τ.μ. έκαστο στον όροφο, τα οποία θα έχουν ανεξάρτητη είσοδο. 

Ακριβώς απέναντι υπάρχει έταιρο οικόπεδο έκτασης 127 τ.μ ιδανικό για θέσεις στάθμευσης. αλλά ακόμη και για ανέγερση μικρής κατοικίας.

Η πρόσβαση στο σημείο γίνεται με αυτοκίνητο και  στα 40 μέτρα υπάρχει μεγάλο δημοτικό πάρκινγκ. Η κεντρική πλατεία του χωριού απέχει μόλις 200 μέτρα.

Οι φωτογραφίες περιγράφουν την πραγματική σημερινή κατάσταση και η αναφορά σε πατώματα, κουφώματα, μπάνια, κουζίνες κλπ αναφέρονται για την περίπτωση που κάποιος αγοραστής θελήσει να του παραδοθεί το ακίνητο τελειωμένο, αλλά φυσικά σε διαφορετική τιμή από την δημοσιευμένη.

Έχει καταπληκτική και αναφαίρετη Νοτιοδυτική θέα στον Παγασητικό Κόλπο, το Πήλιο και το χωριό των Μηλεών και είναι ιδανικό για δημιουργία εξοχικής κατοικίας αλλά και μία άριστη επένδυση ακινήτου βραχυπρόθεσμων τουριστικών μισθώσεων.

Οι Μηλιές είναι ένα πανέμορφο χωριό στο Πήλιο και από τα πλέον παραδοσιακά και γραφικά. Χτισμένο στα 400 μέτρα υψόμετρο και σε απόσταση λιγότερο από 30 χιλιόμετρα από το Βόλο, οι Μηλιές είναι γεμάτες πλατάνια, ελαιώνες και παραδοσιακά αρχοντικά. Κτήρια τα οποία σου φέρνουν στο μυαλό την ένδοξη ιστορία του χωριού. Χαρακτηριστικό είναι, εξάλλου, ότι οι Μηλιές πρωτοστάτησαν στο Πήλιο κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821. Συγκεκριμένα από το χωριό Μηλιές στο Πήλιο κατάγονταν ο Γρηγόριος Κωνσταντάς και ο Άνθιμος Γαζής. 

Οι Μηλιές ενδείκνυνται για βόλτες μέσα στη φύση αλλά και για επίσκεψη στα διάφορα αξιοθέατα που έχει το χωριό. Θα επισκεφθείς το Λαογραφικό Μουσείο και την Βιβλιοθήκη αλλά και την ξεχωριστή από αρχιτεκτονικής άποψης, εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Μετά το περπάτημα στα πλακόστρωτα καλντερίμια, θα κάνεις μια στάση και θα βγάλεις φωτογραφίες στις παραδοσιακές βρύσες. Αν θες περισσότερη εξερεύνηση στη φύση, το χωριό ενδείκνυται για πεζοπορία με αρκετές διαδρομές, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι βατές με κατάλληλη σήμανση. Ένας από τους πιο εύκολους και γνωστούς περιπάτους είναι η ανάβαση στο ξωκλήσι του Άθωνα. 

Το χωριό Μηλιές στο Πήλιο συνδέεται άρρηκτα με το γνωστό τρενάκι του Πηλίου. Με τον Μουντζούρη, μπορείς να απολαύσεις μια μοναδική διαδρομή και ένα ταξίδι στο χρόνο. Είναι μια εμπειρία που δε θα ξεχάσεις όσα χρόνια κι αν περάσουν. 

Τιμή 285.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1063

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1063 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
191 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 285.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή