Ρετιρέ νέο, 90 τμ, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο
  • € 360.000
  • 3
  • 90
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Μοντέρνο υπό κατασκευή ρετιρέ διαμέρισμα δύο επιπέδων σε πολυτελές κτίριο στην περιοχή Αμπελόκηποι-Γουδί στο κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται κοντά στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και σε κοντινή απόσταση από το Κέντρο και το Μετρό καθώς και πολλά νοσοκομεία της περιοχής. Το κτίριο είναι Ενεργειακής Απόδοσης Α και πρόκειται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια, επαγγελματίες ή και φοιτητική κατοικία.
Το διαμέρισμα είναι συνολικά 89.58τμ στον 3ο και 4ο όροφο. Ο 3ος όροφος είναι 57.71τμ και αποτελείται από σαλόνι, μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα, 1 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον 4ο όροφο που είναι 31.87τμ και έχει 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν αυτόνομη θέρμανση με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, προεγκατάσταση AC, προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού, ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια, θερμοπρόσοψη, 1 θέση στάθμευσης, αποθήκη, κ.λπ.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
S1123C - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή