Γραφείο προς Ενοικίαση

Εξάρχεια - Νεάπολη
  • € 100/μήνα
  • 3
  • 2
Περιγραφή
Επαγγελματικός χώρος κατάλληλος για γραφείο ή/και έδρα ελεύθερου επαγγελματία ή εταιρίας προς ενοικίαση εμβαδού του 1 τετρ. μ. (διάσταση 1 μ Χ 1 μ) υπερυψωμένου 1ου ορόφου που βρίσκεται σε 7οροφο επαγγελματικό κτίριο γραφείων κατασκευής του 1982, ο οποίος αποτελείται από διαμορφωμένο συνεργατικό χώρο ανοιχτού τύπου πλήρως εξοπλισμένου με έπιπλα (γραφεία και καρέκλες μάρκας «DROMEAS»), με φωτισμό (σε όλη την επιφάνεια του ταβανιού), με θέρμανση - κλιματισμό (σύγχρονο κλιματιστικό), με παροχή ρεύματος, με δομημένη καλωδίωση (καλώδια τοποθετημένα σε κανάλια), με ηλεκτρικές πρίζες, με πυρασφάλεια και με πάτωμα από πλακάκι.

Ο επαγγελματικός χώρος είναι σύγχρονος καθώς ανακαινίστηκε στις αρχές Ιουνίου, 2020. Το κάθε ένα γραφείο είναι διαμορφωμένο για 1 θέση εργασίας. Ο επαγγελματικός χώρος βρίσκεται σε ένα επαγγελματικό κτίριο γραφείων με ανελκυστήρες, με κοινόχρηστες τουαλέτες (ξεχωριστά για άντρες και γυναίκες) εντός του χώρου, με κάμερες ασφαλείας στον όροφο και εξωτερικά του κτιρίου, σε πολυκατοικία με θυρωρό και με 24ωρη φύλαξη.

Ο επαγγελματικός χώρος είναι πολύ φωτεινός, ενώ βρίσκεται σε εξαιρετικά κομβικό σημείο πλησίον του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου σε απόσταση μόλις 1-2 λεπτών με τα πόδια από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό, ηλεκτρικός, τρόλεϊ και λεωφορεία).

Ενοικιάζεται σε προσιτή τιμή των €100 + ΦΠΑ 24%, η οποία συμπεριλαμβάνει χορήγηση επαγγελματικής διεύθυνσης/ φορολογικής έδρας, τον εξοπλισμό του γραφείου για έναν χρήστη (συμπεριλαμβανημένου του Η/Υ), τον φωτισμό, την παροχή ρεύματος, την παροχή θέρμανσης - ψύξης, την χρήση internet (καλωδιακού και WI-FI υψηλής ταχύτητας με οπτική ίνα), την χρήση κουζίνας και των τουαλετών καθώς και τις υπηρεσίες καθαριότητας, ενώ δεν υπάρχουν κοινόχρηστα.

Στο γραφείο παρέχεται πρόσβαση όλο το 24ωρο/ 365 ημέρες τον χρόνο.

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε μεσιτικό γραφείο «Οικολογικές Κατοικίες» στο τηλ. 211 1989708 ή στείλτε email στο kotronopoulou@yahoo.com.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
51850 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
3 m²
δωμάτια
2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Καλωδιαμένο
Countertop
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 100/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή