Duplex 200 μ από τη θάλασσα, Λαγονήσι, Αττική, Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Καλύβια Θορικού200 μ από τη θάλασσα, Λαγονήσι, Αττική
  • € 485.000
  • 5+
  • 270
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής μεζονέτα 270 τ.μ. 3 επιπέδων, 200 μ από θάλασσα, βρίσκεται σε οικόπεδο 500 τ.μ. με γκαζόν 60 τ.μ., αυλή και βεράντα με εξωτερικές εγκαταστάσεις όπως χτιστό BBQ, ξυλόφουρνος, χτιστό τραπέζι με πέτρινη επένδυση για 12 άτομα, λαχανόκηπος, πηγάδι, 2 εξωτερικές αποθήκες και 2 θέσεις παρκινγκ.

Μεζονέτα είναι πολύ περιποιημένη, κατασκευής του 2006, σε άριστη κατάσταση και διαθέτει 3 επίπεδα και επιπλέον σοφίτα, συμπεριλαμβάνοντας τα εξής:

Υπόγειο 85 τ. μ.: μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, λουτρό (με ντουζιέρα), 1 υ/δ με λουτρό en suite (με ντουζιέρα).
Υπερυψωμένο ισόγειο 85 τ. μ.: μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα με επιπλέον τραπέζι με καρέκλες, 2 μπαλκόνια και βεράντα.
Όροφος 85 τ. μ.: 3 υ/δ, εκ των οποίων το 1 υ/δ είναι master με μπαλκόνι και με λουτρό en suite (με καμπίνα ντους), επιπλέον λουτρό (με μπανιέρα) και βεράντα.
Σοφίτα 15 τ. μ.: καθιστικό/ playroom

Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει κλιματιστικά και σώματα θέρμανσης που λειτουργούν με αντλία θερμότητας, ηλιακό σταθμό ή/και ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτες ασφαλείας, συναγερμό και διπλά παράθυρα αλουμινίου με σήτες. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα κατασκευής μεγάλης πισίνας στη θέση του γκαζόν.

Υπάρχουν 2 αμμώδεις παραλίες με χαλίκι σε απόσταση των 200 μ από τη μεζονέτα που είναι εύκολα προσβάσιμες με τα πόδια. Οι παραλίες αυτές είναι οργανωμένες (με ξαπλώστρες και ομπρέλες), ενώ δίπλα σε αυτές λειτουργούν αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα μπάσκετ, beach volley και τένις), παιδική χαρά και καφετέρια που λειτουργούν όλο τον χρόνο.

Η πολυτελής μεζονέτα απέχει 200 μ από τη θάλασσα, ενώ βρίσκεται στο κέντρο του Λαγονησίου, γεμάτο με παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια, μπαράκια, καφετέριες, καταστήματα, supermarkets και mini markets, φούρνους, κλπ. Μεζονέτα βρίσκεται 55 χλμ. από την Αθήνα, 24 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», 850 μ από το 5στερο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Grand Resort Lagonissi» και 27 χλμ. από το Σούνιο με τα αρχαιολογικά του αξιοθέατα.

Πωλείται σε προσιτή τιμή (χωρίς έπιπλα και εξοπλισμό). Παρέχεται δυνατότητα χορήγησης στεγαστικού δανείου με τους καλύτερους δυνατούς όρους δανειοδότησης σε συνδυασμό με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς από ελληνική τράπεζα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για τον αγοραστή.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μεσιτικό γραφείο «Οικολογικές Κατοικίες» στο τηλ.: 210 8846814, κινητό: 6982 318330, email: kotronopoulou@yahoo.com.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
65749 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
270 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 485.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή