Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Λυκαβηττός, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 250.000
  • 3
  • 70
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024
Περιγραφή
Διαμπερές διαμέρισμα προς πώληση σε καλοδιατηρημένη πολυκατοικία του 1968, ανακαινισμένο το 2016. Βρίσκεται στην Νεάπολη Εξαρχείων και έχει άριστη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, super market, εστιατόρια, μπαρ και καφέ καθώς και σε πάρκα, και τον λόφο του Λυκαβηττού για καθημερινούς περιπάτους, όπως και στο Κολωνάκι. Είναι άριστη επιλογή για σπουδαστή ή για νέο ζευγάρι αλλά και για επένδυση καθώς ενοικιάζεται άνετα για μακροχρόνιες ή βραχυπρόθεσμες μισθώσεις.
Το διαμέρισμα είναι 70τμ στον 1 όροφο. Αποτελείται από καθημερινό καθιστικό ενιαίο με την κουζίνα (η οποία περιλαμβάνει εντοιχισμένες συσκευές) και βλέπει σε μακρύ εξώστη στην μπροστά όψη της οικοδομής. Επίσης, διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο με ντους και laundry. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό (ψύξη-θέρμανση) με 4 air-conditioning units, κουφώματα αλουμινίου με καινούρια παντζούρια, πλακίδια σε όλο το σπίτι, πόρτα ασφαλείας και 2 μπαλκόνια με τέντες, το ένα με θέα τον Λυκαβηττό.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S1126
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή