Μονοκατοικία βίλα 547 τμ, Άνω Μερά, Μύκονος

Μύκονος
  • € 3.200.000
  • 5+
  • 547
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Η εκπληκτική αυτή βίλα βρίσκεται σε ένα οικόπεδο ενός στρέμματος με υπέροχη πανοραμική θέα στο κρυστάλλινο Αιγαίο Πέλαγος.
Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού της Μυκόνου στο Κάτω Τηγάνι, 12 χλμ. από το αεροδρόμιο και 15 χλμ. από το κέντρο της Μυκόνου,
με δύο όμορφες παραλίες κοντά, μπροστά από τη βίλα. Με τη μεγαλύτερη ιδιωτική πισίνα που έχετε δει ποτέ. Δίπλα στην πισίνα υπάρχει μια ξύλινη πέργκολα με ένα μεγάλο τραπέζι για 10 άτομα, ένα μπάρμπεκιου με παραδοσιακή ψησταριά με πολύ κάρβουνο, ένα μπαρ .Επιπλέον, υπάρχει γκαράζ για 5 αυτοκίνητα. Ένας ανελκυστήρας στο σπίτι φτάνει και στους τρεις ορόφους. Ο κύριος όροφος της βίλας διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι και μια τραπεζαρία με μαρμάρινα δάπεδα βυζαντινού στυλ. Δύο σκαλοπάτια χωρίζουν το σαλόνι και την τραπεζαρία, η οποία είναι το τραπέζι για 12 άτομα. Έξω από την τραπεζαρία υπάρχει ένας προστατευμένος χώρος καθιστικού για φαγητό στην ύπαιθρο. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές. Υπάρχει επίσης μια δεύτερη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα στον όροφο του λόμπι με θέα στην πισίνα. Εκτός από όλα τα δωμάτια υπάρχει επίσης ένας ξενώνας με ανεξάρτητη είσοδο. Υπάρχει ένα playroom με αποδυτήριο και ντους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1559010 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
547 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή