Duplex 290 τμ, Σουρωτή, Βασιλικά

Βασιλικά
  • € 380.000
  • 5+
  • 290
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Βασιλικά, Σουρωτή: Πωλείται Μεζονέτα 290τ.μ. σε 1250τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας σε ισόγειο 3 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, 2 κουζίνες, 2 σαλόνια, Κήπο και 2 WC. Είναι εξοπλισμένη, κατασκευασμένη το 1998, βαμμένη και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση Γ, δάπεδα από μάρμαρο & ξύλο, τζάκι, σίτες, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους

Μεζονέτα 290τμ σε τρία επίπεδα (ισόγειο, 1ος, 2ος) στον κεντρικό δρόμο Αγ. Παρασκευής – Σουρωτής σε οικόπεδο 1.250τμ. αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια με μπανιέρες και ένα WC. 2 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με εντοιχισμένες συσκευές, ατομικό λέβητα πετρελαίου αλλά δυνατότητα και για φυσικό αέριο. Δυο τζάκια, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, πόρτα ασφαλείας και συναγερμό. Διαμπερές και φωτεινό με μεγάλες βεράντες και μεγάλη αυλή με ψηλή περίφραξη και πυκνή βλάστηση. Με ηλιακό θερμοσίφωνα και 3 θέσεις στάθμευσης για αυτοκίνητα. Δυνατότητα διαχωρισμού του ισογείου ως ανεξάρτητο σπίτι καθώς έχει 2 εισόδους και δυο θερμοστάτες με ηλεκτροβανες ξεχωριστές. Χτιστό BBQ με σκεπαστό ολο το χώρο, 2 ψησταριές και ξυλόφουρνο. Κλιματισμός και αποθήκες (2 εσωτερικές 1 εξωτερική). Δάπεδα από πλακάκι, μάρμαρο και ξύλο.

. Τιμή 380.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1770 Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομ

ικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή του Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας....Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με ένα τυπικό τίμημα Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. η θέση στο χάρτη είναι ενδεικτική της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο και όχι η ακριβής του θέση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1770 - 31/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
290 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή