Δυάρι Νέα Αγχίαλος 37400, Κέντρο, Νέα Αγχίαλος

Νέα ΑγχίαλοςΝέα Αγχίαλος 37400
  • € 60.000
  • 3
  • 124
  • 1
  • T
Περιγραφή
Στο κέντρο της Νέας Αγχιάλου και σε 2οφη μονοκατοικία πωλείται υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα 124 τ.μ., αποτελούμενο από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, μεγάλο λουτρό, 2 μεγάλα υ/δ (με προοπτική τρίτου υπνοδωματίου 9 τ.μ.), πλυσταριό - w/c και εξωτερική αποθήκη 16 τ.μ. . Διαθέτει καινούριο ατομικό λέβητα Φυσικού Αερίου (όπως επίσης και τον παλαιότερο λέβητα πετρελαίου που προϋπήρχε). Αν και το διαμέρισμα είναι σε καλή κατάσταση το ιδανικό θα ήταν να ενταχθεί και να ανακαινιστεί μέσου του προγράμματος «Εξοικονομώ» ή «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους», ούτως ώστε να γίνει ένα ωραιότατο και σύγχρονο διαμέρισμα με προδιαγραφές 2023 με αύλειο χώρο στο πίσω μέρος για BBQ κ.ο.κ. Απέχει μόλις 250 μέτρα από την θάλασσα, 15 λεπτά από το πολιτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, 7 λεπτά από την 111 Π. Μ. και 18 λεπτά από τον Βόλο.
Παρατήρηση: (Το στίγμα στον χάρτη δεν υποδηλώνει πάντα την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου).

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 41ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4682547 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
124 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 60.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή