Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Ταμπούρια – Αγία Σοφία
  • € 260.000
  • 5
  • 317
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Μόλις 650μ από το νέο Μετρό "Μανιάτικα", 2 χλμ από την πύλη Ε3 του λιμανιού του Πειραιά, με λεωφορεία δίπλα του, αυτό το τριώροφο ακίνητο αναμένει το νέο του ιδιοκτήτη να το αξιοποιήσει, σε μία γειτονιά στην οποία έχει αρχίσει η αναγέννηση της. Το ακίνητο αποτελείται από τον 1ο και 2ο όροφο, στους οποίους συναντάμε από ένα διαμέρισμα 108,30 τ.μ. & 124,20 τ.μ., αντίστοιχα. Είναι διαμπερή με μεγάλους ψηλοτάβανους ευάερους χώρους, προχώλ, μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια και μεγάλο χώρο κουζίνας με πίσω μπαλκόνι προς τον εσωτερικό κήπο. Οι χώροι χρήζουν ανακαίνισης και μέσα από μία αναγέννηση μπορεί να δημιουργηθούν υπέροχα διαμερίσματα, σε μία γειτονιά που έχει το σταθερό οικογενειακό στοιχείο, με πολλά σχολεία τριγύρω όπου η αναζήτηση αξιόλογης στέγης είναι εντατική. Παράλληλα, στην ταράτσα υπάρχει δώμα και θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και αυτό σε συνδυασμό με την κοινόχρηστη χρήση της ταράτσας. Στο ισόγειο εκτός από το λεβητοστάσιο υπάρχει αποθήκη 87,45 τ.μ. η οποία θα μπορούσε να δώσει και άλλες χρήσεις (κατάστημα, γραφείο) επανανοίγοντας την μπροστινή είσοδο από το δρόμο. Μεγάλο άνετο κλιμακοστάσιο και μεγάλη ταράτσα με ανοιχτή θέα συμπληρώνουν αυτό το φωτεινό κτίριο, το οποίο, βρίσκεται σε οικόπεδο 166,26 τ.μ. με Σ.Δ.2,6 και Σ.Κ.0,60.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια και φιλική για οικογένειες γειτονιά, που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της, ο Πειραιάς είναι η πόλη, όπου η ισχυρή ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας γεννήθηκε και διατηρεί ακόμα και σήμερα τον ισχυρό θαλάσσιο χαρακτήρα της, έχοντας τη βάση τους εκεί οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες.Επίσης, εδώ εδρεύει ο Ολυμπιακός και ο όμιλος Ερετών, ο αρχαιότερος εν ενεργεία κωπηλατικός σύλλογος των βαλκανίων.
Στον δήμο βρίσκονται 140 σχολεία και 2 πανεπιστήμια, το Οικονομικό πανεπιστήμιο και η Ανώτατη σχολή Ναυτικών δοκίμων. Στην πόλη αυτή συναντάς το όμορφα αναστηλωμένο Δημοτικό Θέατρο, το Βεάκειο, το Αρχαιολογικό μουσείο, το Ναυτικό μουσείο, το μουσείο των Ηλ. Σιδηροδρόμων και την Δημοτική Πινακοθήκη. Ο Πειραιάς χαρακτηρίζεται από μικρούς γραφικούς κολπίσκους, με πολύ καλές ψαροταβέρνες, ενώ περιλαμβάνει και όλες τις συνήθειες μιας μεγαλούπολης όπως καταστήματα, κινηματογράφοι, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και μουσεία.
Προσβασιμότητα: O Πειραιάς πλέον διαθέτει τρεις νέες στάσεις μετρό που του επιτρέπουν να συνδέεται πλήρως με το κέντρο της Αθήνας και τις υπόλοιπες περιοχές, ο συνολικός χρόνος μέχρι το αεροδρόμιο είναι μόλις 1 ώρα. Επίσης, διαθέτει τραμ, σιδηροδρομικό σταθμό και αρκετές γραμμές λεωφορείων. Τέλος, είναι ο κύριος μεταφορικός σταθμός για επιβατικά, εμπορικά πλοία και κρουαζιερόπλοια.
Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε σημαντικά από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά, την επέκταση του μετρό και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02MS2V
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
317 m²
δωμάτια
5 δωμάτια, 2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή