Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Λεύκτρος
  • € 200.000
  • 1.000
Περιγραφή
Η Μάνη, μια από τις πιο δημοφιλείς και ανερχόμενες περιοχές της Πελοποννήσου, αποτελεί τα τελευταία χρόνια εξαίρετο προορισμό για πολλούς Ευρωπαίους και Αμερικάνους τουρίστες.

Πιο συγκεκριμένα, η Δυτική Μάνη αποτελείται από πολλά μικρά ή μεγαλύτερα παραθαλάσσια και ημιορεινά χωριά.

Ένα από τα πιο γνωστά παραθαλάσσια χωριά της, είναι η Στούπα. Με παραλίες όπως της Καλογριάς και την κεντρική της Στούπας, με πάρα πολλά καφέ, εστιατόρια με παραδοσιακό φαγητό αλλά και γκουρμέ, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία κ.α., έχει καθιερωθεί ως πόλος έλξης Ελλήνων και ξένων ταξιδευτών, εδώ και πολλά χρόνια.

Στην καρδιά της Στούπας και σε απόσταση μόλις 350 μέτρων από την κεντρική παραλία της, πωλείται οικόπεδο 1000 τετραγωνικών μέτρων, άρτιο και οικοδομήσιμο, ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ!!

Στο παρελθόν είχε γίνει μελέτη από αρχιτεκτονικό γραφείο για την κατασκευή εντός του οικοπέδου, τεσσάρων ανεξάρτητων κατοικιών με ιδιωτικές πισίνες 400 τετραγωνικών μέτρων (βλέπε αντίστοιχες φωτογραφίες και σχέδια κατασκευής παραπάνω). Ωστόσο ΔΕΝ υπάρχει σε ισχύ οικοδομική άδεια αλλά μόνο η προμελέτη.

Το οικόπεδο έχει τετραγωνισμένο και πρακτικότατο σχήμα, πολύ καλή θέα (ειδικά από τον πρώτο όροφο μελλοντικής κατασκευής), έχει Δυτικό προσανατολισμό και μήκος πρόσοψης 22 μέτρα. Είναι επίπεδο χωρίς ιδιαίτερες κλίσεις και έχει άμεση και πρακτική πρόσβαση από δρόμο με άσφαλτο.

Ιδανικό για εκείνους που ενδιαφέρονται για οικόπεδα εντός οικισμού, με ανάγκη οικοδόμησης μεγάλου σπιτιού, είτε για προσωπική είτε για επενδυτική χρήση...
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
50 15 206 - 11/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή