Μονοκατοικία βίλα Πλακιάς, Φοίνικας Ελλάδα, 74060, Σελλία, Φοινίκας

ΦοινίκαςΠλακιάς, Φοίνικας Ελλάδα, 74060
  • € 330.000
  • 4
  • 100
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε ένα πραγματικά μαγευτικό καταφύγιο στο Πλακιά της Κρήτης. Ένα εκπληκτικό σπίτι με ιδιωτική πισίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια τόσο από το γοητευτικό χωριό του Πλακιά όσο και από την εκπληκτική παραλία του, αυτή η ειδυλλιακή κατοικία ενός επιπέδου 100 m2 προσφέρει έναν απρόσκοπτο συνδυασμό άνεσης και ηρεμίας.

Μπείτε μέσα για να σας υποδεχτεί ένα υπέροχο μικρό χολ, που θα σας οδηγήσει στο φιλόξενο σαλόνι/τραπεζαρία και στην ανοιχτή κουζίνα. Το σπίτι διαθέτει τρία όμορφα διακοσμημένα υπνοδωμάτια και ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο. Αυτό που ξεχωρίζει αυτή την ιδιοκτησία είναι η σύνδεση μεταξύ της εσωτερικής και της υπαίθριας διαβίωσης. Κάθε υπνοδωμάτιο και το ευρύχωρο σαλόνι παρέχουν άμεση πρόσβαση στο αίθριο, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μαγευτική θέα στη θάλασσα που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας.

Προσεκτικά συντηρημένο, αυτό το ακίνητο αποπνέει μια αίσθηση υπερηφάνειας και φροντίδας. Ο όμορφα διαμορφωμένος κήπος περιλαμβάνει μια υπέροχη ιδιωτική πισίνα 22μ2, προσφέροντας μια αναζωογονητική όαση για να απολαύσετε τον ζεστό μεσογειακό ήλιο. Καταπράσινα δέντρα και μια σειρά από όμορφα λουλούδια ενισχύουν περαιτέρω την ηρεμία και την ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου.

Για μια ακόμα πιο μαγευτική εμπειρία, ανεβείτε στη βεράντα του τελευταίου ορόφου, όπου θα απολαύσετε τοπία που προκαλούν δέος που εκτείνονται μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνες σε διάφορα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης της παιδικής πισίνας, διασφαλίζοντας ότι κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να απολαύσει το νερό σε τέλεια αρμονία.

Σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από την εξαιρετική παραλία του Πλακιά και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από ένα ευρύ φάσμα ανέσεων, αυτή η τοποθεσία συνδυάζει αβίαστα την ηρεμία με την προσβασιμότητα. Ο Πλακιάς, φωλιασμένος στη νότια ακτή της Κρήτης κατά μήκος των ακτών του Λιβυκού Πελάγους, βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από τη ζωντανή πόλη του Ρεθύμνου. Το μαγευτικό τοπίο, με εκπληκτικές παραλίες και κρυστάλλινα νερά, συμπληρώνεται από βουνά στολισμένα με γραφικά φαράγγια, προσφέροντας ένα ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση.

Αφεθείτε στο μεγαλείο αυτού του υπέροχου σπιτιού στον Πλακιά Πανόραμα - ένα καταφύγιο όπου η μαγευτική θέα στη θάλασσα, μια ιδιωτική πισίνα και ένα εξαίσιο φυσικό περιβάλλον συμπλέκονται άψογα για να δημιουργήσουν ένα ειδυλλιακό καταφύγιο.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0559 - 21/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Κεντρική, σόμπα
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή