Duplex 70 τμ, Χώρα, Σέριφος

Σέριφος
  • € 125.000
  • 1
  • 70
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται ημιτελής ανεξάρτητη μαιζονέτα 70 τ.μ. σε οικόπεδο 1500 τ.μ. που βρίσκεται 5 χλμ έξω από τη Χώρα της Σερίφου και 1 χλμ από τους παραδοσιακούς οικισμούς Παναγιά και Γαλανή, σε ήσυχο σημείο κοντά σε άλλες κατοικίες με απεριόριστη θέα το Αιγαίο και την εντυπωσιακή Χώρα της Σερίφου με την κυκλαδίτικη ομορφιά της. Υπάρχει άδεια οικοδομής σε οικόπεδο άρτιο με τις βασικές παροχές ήδη καλυμμένες.

Η Σέριφος είναι ένα ειδυλλιακό νησί των Κυκλάδων με άγρια ομορφιά, ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να κάνουν διακοπές μακριά από τον μαζικό τουρισμό. Το νησί φημίζεται για τα επιβλητικά βραχώδη τοπία και τις πανέμορφες παραλίες του. Πρωτεύουσα είναι η γραφική Χώρα της Σερίφου, που γοητεύει με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική της. Στη Χώρα και το Λιβάδι υπάρχουν πολλές επιλογές για διασκέδαση, φαγητό και διαμονή.
Συνδέεται ακτοπλοικώς με τον Πειραιά (2.5 ώρες), Κύθνο (45'), Σίφνο (30'), Μήλο, Κίμωλο, Πάρο, Σαντορίνη και άλλα νησιά με πολύ τακτικά δρομολόγια. Κοντινότερο αεροδρόμιο βρίσκεται στο νησί της Μήλου.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 70 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 2007, Εξοχική κατοικία, Θέα, Βεράντα, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Επιφάνεια oικοπέδου: 1500 τ.μ., Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Χωρίς θέρμανση, Πρόσβαση από: Δεν υπάρχει πρόσβαση, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ημιτελές, Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 5
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
339916 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή