Γκαρσονιέρα πρώτος όροφος, Παλιούρι, Παλλήνη

Παλλήνη
  • € 164.999
  • 2
  • 70
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Χαλκιδική, Παλλήνη: Πωλείται διαμπερές γωνιακό Διαμέρισμα 70τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως στον 1ο όροφο 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα, Κήπο και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 2012, βαμμένο και διαθέτει θέα στη θάλασσα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, τζάκι, τέντες, σίτες. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Ισόγειο 1 Σαλοκουζίνα ,1 μπάνιο και μεγάλη βεράντα
Εσωτερικό πατάρι 1 πολύ μεγάλο υπνοδωμάτιο και μεγάλη βεράντα
Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό.Επιτρέπονται τα κατοικίδια. Τιμή 164.999€ | Κωδικός Ακινήτου: #56212

Χαλκιδική, Παλλήνη: Πωλείται διαμπερές γωνιακό Διαμέρισμα 70τ.μ. πολυτελείας, προσόψεως σε 1ο όροφο 2 επιπέδων με εσωτερική ακάλα και ατομική θέρμανση. Αποτελείται από 1 πολύ μεγάλο υπνοδωμάτιο, 1 σαλονοκουζίνα, κοινόχρηστο κήπο και μπάνιο. Είναι κατασκευασμένο το 2012, βαμμένο και διαθέτει θέα στη θάλασσα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, κλιματισμό, δάπεδα από πλακάκι, τέντες, τζάκι. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
1ος όροφος 1 ευρύχωρη Σαλοκουζίνα με τζάκι ,1 μπάνιο και μεγάλη βεράντα και εσωτερικό loft με 1 ενιαίο μεγάλο υπνοδωμάτιο. Ετοιμοπαράδοτο με κουζίνα, μεγάλα μπαλκόνια, διαμπερές με τζάκι, κουφώματα αλουμινίου- σίτες, προεγκατάσταση καλοριφέρ, ατομικό  και κοινόχρηστο κήπο.
Η τιμή είναι χωρίς τα έπιπλα.
Εσωτερικό πατάρι 1 πολύ μεγάλο υπνοδωμάτιο και μεγάλη βεράντα
Το ακίνητο προτείνεται ως εξοχικό και επενδυτικό. Επιτρέπονται τα κατοικίδια. Για υποδείξεις υπάρχουν οι εξής εκδοχές: Μπορεί να γίνει σχετικά άμεσο ραντεβού με μερική χρέωση μετάβασης, καθώς είμαστε μεσιτικό Θεσσ/κης & χρεώνονται τα ραντεβού εκτός του νομού για μερική κάλυψη των βενζινών & του χρόνου μας. Το κόστος υπόδειξης είναι 24,80€ & πρέπει να καταβληθούν σε τραπεζικό λογαριασμό για να μπορέσει να κανονιστεί το ραντεβού (το ποσό αυτό αφαιρείται από την τελική μεσιτική αμοιβή, αν τελικά το αγοράσετε). Αλλιώς μπορεί ενδεχομένως να γίνει χωρίς χρέωση αν & όταν προκύψουν & άλλα ραντεβού στην περιοχή, αλλά δε μπορούμε να ξέρουμε πότε ακριβώς θα είναι αυτό.Τηλ.6974528680. | Κωδικός Ακινήτου: #56212 


Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Χατζηαθανασίου Κώστα Τηλ 2316007921 Εσωτερικό (406) . κιν. 6974528680 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ. Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
56212 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 164.999
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή