Δυάρι πρώτος όροφος, Ξηροκρήνη, Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη

Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη
  • € 95.000
  • 3
  • 85
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα διαμέρισμα 85 τετραγωνικών μέτρων, με δύο υπνοδωμάτια, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα Αμπελοκήπων και Ξηροκρήνης.
Το διαμέρισμα είναι φωτεινό με ανοιχτωσιά, εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς και πολύ κοντά σε στάση μετρό. Η γειτονιά, στην οποία βρίσκεται το ακίνητο, είναι πολύ ήσυχη, αλλά ταυτόχρονα μια ανάσα μακριά απο το κέντρο της πόλης.
Όλες οι υποδομές όπως είναι για παράδειγμα τα σχολεία, ιατρικά κέντρα, εστίαση και αγορές τροφίμων βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις και θα σας επιτρέπουν να έχετε τα πάντα προσβάσιμα μέσα σε λίγα λεπτά.
Είναι ιδανικό σπίτι για νέα ζευγάρια, για επαγγελματίες που θέλουν να εργάζονται από το σπίτι τους αλλά και για εκείνους που θέλουν να έχουν ένα ακίνητο για ενοικίαση που θα τους αποφέρει ένα σταθερό εισόδημα.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

H Ξηροκρήνη βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το όνομα της περιοχής προκύπτει από την ομώνυμη συνοικία της Κωνσταντινούπολης καθώς πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία την Κωνσταντινούπολη, την Ανατολική Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία αποτέλεσαν τους πρώτους κατοίκους της περιοχής ύστερα από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Στην Ξηροκρήνη βρίσκονται αρκετά αξιόλογα αρχιτεκτονικά κτίρια όπως οι δωδεκαόροφες πολυκατοικίες που είναι από τα πιο ψηλά κτίρια στη Θεσσαλονίκη και έχουν καθιερωθεί ως τοπόσημο προς το κέντρο της πόλης. Παράλληλα, η περιοχή διαθέτει αρκετές πλατείες και πάρκα που δίνουν ανάσα ζωής στους κατοίκους αλλά και αρκετά δημόσια σχολεία γεγονός που καθιστά την περιοχή ιδανική για οικογένειες.

Προσβασιμότητα:Στην Ξηροκρήνη βρίσκεται ο βασικός επιβατικός σιδηροδρομικός σταθμός της Θεσσαλονίκης, για όλες τις επιβατικές αμαξοστοιχίες Ελλάδας και εξωτερικού καθώς και για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκης. Επίσης,ο Ν.Σ.Σταθμός αποτελεί την αφετηρία για πολλές
λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ προς τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Επενδυτική Δύναμη: Η Ξηροκρήνη αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SD6P - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 95.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1967
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή