Δυάρι Μουστάκα Πέτρου Λ., Κόρθι, Άνδρος

ΆνδροςΜουστάκα Πέτρου Λ.
  • € 1.000/μήνα
  • 3
  • 40
  • 1
  • T
Περιγραφή
Η Άνδρος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, καταπράσινο μόλις 2 ώρες με το πλοίο από την Ραφίνα.
Το σπίτι ευρίσκεται στην τοποθεσία Αμονακλιού 2 χιλιόμετρα πριν από το παραθαλάσσιο χωριό Όρμος Κορθίου είναι σχεδόν στην μέση του νησιού ώστε ο επισκέπτης έχει την ευκολία να επισκέπτεται οιανδήποτε τοποθεσία πολύ εύκολα. Στο ισόγειο ενός δύο ορόφου σπιτιού ευρίσκεται το διαμέρισμα. Εισερχόμενοι από την κυρία είσοδο συναντάμε ένα μικρό καθιστικό με ένα καναπέ κρεβάτι και στον ίδιο χώρο είναι μια μεγάλη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, κουζίνα και όλα τα σκεύη με ένα τραπέζι στην μέση. Δίπλα υπάρχει ένας διάδρομος που οδηγεί σε δύο μεγάλες διπλές κρεβατοκάμαρες και το μπάνιο. Όλα τα παράθυρα του σπιτιού βλέπουν στον κήπο γύρω-γύρω δε από το σπίτι υπάρχει μεγάλη βεράντα όπου μπορείς να καθίσεις να απολαύσεις την φύση και το βλέμμα σου να πάει μακριά μέχρι κάτω την θάλασσα. Μέσα στο κτήμα υπάρχει θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου.
Το διαμέρισμα παρέχει όλα τα απαραίτητα στάνταρ δια τον Covid-19 ήτοι.
Μετά τον καθαρισμό γίνεται απολύμανση του χώρου σύμφωνα με τις οδηγίες του Οργανισμού Υγείας. Η απολύμανση επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα.
Σε κάθε κομοδίνο υπάρχει αντισηπτικό δια κάθε επισκέπτη όπως και αντισηπτικό εις την είσοδο του διαμερίσματος και στην τουαλέτα. Υπάρχουν γάντια μιας χρήσης όπως και μάσκες.
Το ψαροχώρι Όρμος Κορθίου έχει πλήρη αγορά με εστιατόρια, καφέ, παντοπωλεία, φούρνοι, κρεοπωλεία, Κέντρο Υγείας και ΑΤΜ.
Υπάρχει μια μεγάλη αμμουδερή παραλία η οποία ονομάζεται Καντούνη, επίσης κάτω από το σπίτι υπάρχει άλλη μια μικρή παραλία, όπως και στην άκρη του κόλπου υπάρχουν άλλες δύο αμμουδιές στην Αγία Αικατερίνη.Το χωριό είναι είναι ένα ψαροχώρι το οποίο ευρίσκεται σχεδόν στο μέσον του νησιού από την ανατολική πλευρά απέναντι ακριβώς από την Τήνο.
Υπάρχουν τρεις αμμουδερές παραλίες η μια πάρα πολύ μεγάλη το Καντούνι, το Βίντζι, η Αγία Αικατερίνη όπου υπάρχει και ένα αναψυκτήριο.
Η Χώρα η πρωτεύουσα του νησιού είναι μια από τις πλέον όμορφες και αριστοκρατικές στα νησιά του Αιγαίου. Οι Ανδριώτες οι οποίοι είχαν ασχολία την θάλασσα και την ναυτιλία διέθεσαν πολλά χρήματα για να κτίσουν τα πατρικά τους σπίτια και να διαγωνισθεί ο ένας με τον άλλο ποιος θα κάνει το καλλίτερο. Υπάρχουν δύο σημαντικά Μουσεία της οικογένειας Γουλανδρή άλλο ένα της οικογένειας Κυδωνιαίως όπως και ένα αρχαίο ανοικτό θέατρο το οποίο ανακατασκεύασαν από την αρχή και λειτουργεί όλο το καλοκαίρι. Φυσικά υπάρχει πλήρης αγορά όλες οι Τράπεζες και Υγειονομικό Κέντρο. Έχει δύο αμμουδερές παραλίες το Άγαλμα του άγνωστου ναύτη και τον ναυτικό όμιλο.
Πάρα πολλές τοποθεσίες πρέπει κανείς να επισκεφθεί, όπως και πάρα πολλές παραλίες μοναχικές με καταπληκτική θάλασσα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-468751 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2017
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης