Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΘερμαϊκόςΔημοκρατίας 257, Νέοι Επιβάτες 57019
  • € 620.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται ολόκληρο κτίριο στην Περαία Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σε απόσταση 50μ από την παραλία και αποτελείται από 3 ορόφους.

Ισόγειο : Δυο πλήρως ανακαινισμένα και επιπλωμένα διαμερίσματα των 55τμ το καθένα, με μικρή σαλοκουζίνα, δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο Μπαλκόνια σε τρεις πλευρές και αυλή

1ος όροφος : Διαμέρισμα 110τμ τριών υπνοδωματίων, με μεγάλη σαλοκουζίνα, τζάκι και μπάνιο. Μπαλκόνια σε τρεις πλευρές.

2ος όροφος : Διαμέρισμα 75τμ με σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο Μπαλκόνι σε τρεις πλευρές με πολύ μεγάλο εμπρόσθιο σκεπαστό.

ΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή Α.Φ.Μ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

ΜΕΣΙΤΙΚΟ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Χαλκιδική : Κασσανδρεία
2374023740

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Λ. ΝΙΚΗΣ 3
2311825555
6948338168

Kassandra Properties.

Το μεσιτικό γραφείο Kassandra Properties είναι ένα από τα πιο έντιμα και αξιόπιστα Μεσιτικά Γραφεία στην Β. Ελλάδα , έχοντας φτιάξει αξιοζήλευτη φήμη στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Ο κ. Δημήτριος Λειβαδιώτης, ιδιοκτήτης του γραφείου μας, είναι πτυχιούχος διαχειριστής ακίνητης περιουσίας από το κρατικό Ι.Ε.Κ. και πιστοποιημένος από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην αξιολόγηση ακίνητης περιουσίας.

Το γραφείο έχει όλα τα εχέγγυα για μία ορθή και αποτελεσματική συνεργασία, όσον αφορά την αγορά ή την πώληση του ακινήτου σας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον προς τους πελάτες μας και τις υπηρεσίες μας, κρατώντας τον τίτλο του πιο αξιόπιστου Οργανισμού στη Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη από το 2001 όπου ξεκίνησε η λειτουργία του. Η καθημερινή μας επικοινωνία, ο ζήλος και η επαγγελματικότητα που μας διακρίνει σε όλες μας τις υπηρεσίες είναι τα στοιχεία αυτά που μας κάνουν ένα από τα πιο πετυχημένα γραφεία στον κλάδο αυτό. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Λεωφόρο Νίκης 3 καθώς και στην χερσόνησο της Κασσάνδρας της Χαλκιδικής, στο όμορφο χωριό της Κασσανδρείας.

Από το 2011 η εταιρία μας επεκτάθηκε και δραστηριοποιείται επίσης στον κατασκευαστικό κλάδο αξιοποιώντας κάθε ιδιοκτησία, προσφέροντας κατοικίες εναρμονιζόμενες στον περιβάλλοντα χώρο. Στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνονται τώρα οι ανακαινίσεις αλλά και οι κατασκευές κατοικιών.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τα πιο ποιοτικά υλικά κατασκευάζουμε από την αρχή το σπίτι της επιλογής σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Μάρμαρο, πλακάκι, ξύλο ή πέτρα. Συνδυάζοντας μοναδικά υλικά σε μοντέρνες ή κλασικές γραμμές, με ανάλογο φωτισμό, δημιουργούμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο της φήμης μας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Στόχος μας, το νέο σας σπίτι να διαθέτει όλα αυτά τα οποία το καθιστούν μοναδικό για εσάς. Η εμφάνιση είναι μόνο η αρχή. Δημιουργούμε χώρους λειτουργικούς, χώρους που αξιοποιούν στο έπακρο τις ανάγκες σας και δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Οι προσωπική μας σχέση με τον κάθε πελάτη είναι για εμάς αρχή ! Συζητάμε, ψάχνουμε λύσεις μαζί ή ακόμη δημιουργούμε λύσεις όπου αυτές χρειάζονται. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης, μίας σχέσης που θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο τέλος θα επιφέρει μόνο χαμόγελο από μεριάς σας.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν την εταιρεία μας μία ολοκληρωμένη πρόταση για την κατοικία ή την επένδυση σας στον χώρο των ακινήτων. Ξεκινάμε μαζί από την ανεύρεση τοποθεσίας της επιλογής σας, την επιλογή του οικοπέδου και την ανοικοδόμηση της κατοικίας σας από την αρχή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4691779 - 31/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 620.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή