Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΒάμοςEparchiaki Odos Almyros-Xirosterni, Apokoronos 73007
  • € 50.000
  • 68
Περιγραφή
Ακινητο για ανακαίνιση προς πώληση στον Άσπρο

Μια φανταστική ευκαιρία να αγοράσετε το δικό σας κομμάτι του παραδείσου. Αυτό το υπέροχο πέτρινο ερείπιο βρίσκεται στο ήσυχο χωριό Άσπρο και χρειάζεται κάποια ανακαίνιση. Έχει υπέροχη θέα στο βουνό και θέα στη θάλασσα από την ταράτσα.

Αυτό το όμορφο πέτρινο ερείπιο βρίσκεται στο ήσυχο και γαλήνιο χωριό Άσπρο, μόλις 5 λεπτά οδικώς από την αμμώδη παραλία της Αλμυρίδας. Το ακίνητο διαθέτει παραδοσιακές πέτρινες καμάρες στο εσωτερικό και καμάρες παράθυρα και πόρτες. Υπάρχουν μερικές εξωτερικές σκάλες που οδηγούν στο δεύτερο επίπεδο. Το ακίνητο αυτή τη στιγμή δεν έχει στέγη. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης έχει κάνει κάποιες εργασίες επισκευής στο σπίτι και έχει ήδη τοποθετηθεί οπλισμός σκυροδέματος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια νέα στέγη. Υπάρχει επίσης ένας πρόσφατα επισκευασμένος δρόμος και είσοδος στο ακίνητο για να διευκολύνεται η πρόσβαση για τη συνέχιση της αποκατάστασης. Ο σημερινός ιδιοκτήτης είχε καταρτίσει σχέδια με όραμα να το μετατρέψει σε σπίτι 2 υπνοδωματίων, διατηρώντας παράλληλα τα παραδοσιακά πέτρινα χαρακτηριστικά και τη μοναδικότητα του ακινήτου.

Η τοποθεσία βρίσκεται στους πίσω δρόμους του Άσπρου με πανοραμική θέα στα Λευκά Όρη μπροστά σας. Από την ταράτσα, μπορείτε να δείτε θέα στη θάλασσα προς τον κόλπο της Σούδας. Μια βεράντα στον τελευταίο όροφο θα ήταν μια φανταστική ιδέα για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τη θέα.

Το ερείπιο είναι 68m² ισόγειο με 35m² 1ο όροφο και 50² υπαίθριο χώρο. Το ακίνητο πωλείται με το διπλανό οικόπεδο 69m² μπροστά ώστε να υπάρχει χώρος για τη δική σας αυλή.

Η θέα είναι απαραίτητη για να εκτιμήσετε πραγματικά την ομορφιά αυτού του παραδοσιακού κρητικού ερειπίου και τις δυνατότητες που έχει να το μετατρέψει σε ένα εξαιρετικό σπίτι.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4691789 - 14/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
68 m²
Έξοδα
τιμή
€ 50.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή