Μονοκατοικία βίλα Eparchiaki Odos Paroikias-Pountas 84400, Παροικιά, Πάρος

ΠάροςEparchiaki Odos Paroikias-Pountas 84400
  • € 370.000
  • 3
  • 80
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Η έξυπνη επένδυση για πολυτελείς μινιμαλιστικές βίλες δίπλα στο Pounta kite στην Πάρο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία τροφοδοσίας για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και τους επενδυτές που αναζητούν υψηλή απόδοση. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία:

Προσφέρετε εξειδικευμένες ανέσεις - Δεδομένου ότι οι βίλες βρίσκονται δίπλα στον χαρταετό Πούντα, η εξυπηρέτηση των λάτρεις των θαλάσσιων σπορ μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε επισκέπτες. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσφέρετε εξειδικευμένες ανέσεις, όπως αποθηκευτικό χώρο για εξοπλισμό, υπαίθρια ντους ή ακόμη και να προσφέρετε εξοπλισμό ενοικίασης. Αυτό μπορεί να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες και να οδηγήσει σε υψηλότερα ποσοστά πληρότητας.
Εστίαση στον αειφόρο σχεδιασμό - Εκτός από τις εξειδικευμένες ανέσεις, η ενσωμάτωση στοιχείων βιώσιμου σχεδιασμού στις βίλες μπορεί επίσης να προσελκύσει τους οικολογικούς επισκέπτες. Εξετάστε το ενδεχόμενο χρήσης ηλιακών συλλεκτών, συστημάτων συλλογής βρόχινου νερού ή ενεργειακά αποδοτικών συσκευών για να αυξήσετε την ελκυστικότητα των βιλών.
Δημιουργήστε μια διαδικτυακή παρουσία - Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η ύπαρξη ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας είναι ζωτικής σημασίας για την προσέλκυση επισκεπτών. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο, προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλες διαδικτυακές καμπάνιες μάρκετινγκ για να προωθήσετε τις βίλες και να προβάλετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Εξετάστε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τοπικούς τουριστικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία για να αυξήσετε την προβολή και να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες.
Προσφέρετε υπηρεσίες θυρωρού - Η προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών θυρωρείου, όπως μεταφορά αεροδρομίου, κρατήσεις σε εστιατόρια ή ξεναγήσεις μπορεί να αυξήσει την ικανοποίηση των επισκεπτών και να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες εργασίες. Αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τις βίλες σας από τους ανταγωνιστές και να τις καταστήσει πιο ελκυστικές για πιθανούς ενοικιαστές ή αγοραστές.
Παρέχετε μια εμπειρία πολυτέλειας - Τέλος, είναι σημαντικό να εστιάσετε στην παροχή μιας πολυτελούς εμπειρίας στους επισκέπτες. Ενσωματώστε έπιπλα, ανέσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίσετε στους επισκέπτες μια αξέχαστη διαμονή. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, να δημιουργήσει θετικές κριτικές και τελικά να οδηγήσει σε υψηλότερα ποσοστά πληρότητας και εισόδημα από ενοικίαση.

Εστιάζοντας σε αυτές τις περιοχές, η κατοχή πολυτελών μινιμαλιστικών βιλών δίπλα στον χαρταετό Πούντα στην Πάρο μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εξυπηρετήσετε τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και τους επενδυτές που αναζητούν υψηλή απόδοση. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα του οικολογικού τουρισμού και των βιώσιμων ταξιδιών, η εστίαση σε αυτούς τους τομείς μπορεί να βοηθήσει να διαφοροποιήσετε τις βίλες σας από τους ανταγωνιστές και να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Casa V3 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
κοινόχρηστα
€ 250/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή