Δυάρι πρώτος όροφος, Πλατεία Βάθης, Κέντρο Αθήνας

Κέντρο Αθήνας
  • € 85.000
  • 3
  • 70
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα, βρίσκεται στη περιοχή της Αθήνας γνωστή ως “Άγιος Παύλος”. Βρίσκεται σε μία ήσυχη περιοχή μέσα στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στον Σταθμό Λαρίσης, το Μεταξουργείο και τη Πλατείας Βάθης.
Χρήζει ανακαίνισης, ωστόσο έχει φιλική αρχιτεκτονική διαρρύθμιση κάνοντάς το πολύ εύκολο να εκμοντερνιστούν τα τέσσερα δωμάτια συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας και να αξιοποιηθούν όλα τα τετραγωνικά του. Η τιμή του είναι ελκυστικά προσιτή συγκριτικά με την μελλοντική του προοπτική.
Οι δύο χώροι του σαλονιού ολοκληρώνονται με το μπαλκόνι το οποίο προσφέρει θέα σε πράσινο και “λούζει” τον κεντρικό χώρο με φυσικό φώς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πάτωμα αποτελείται από συνδυασμό ξύλου με τεχνοτροπία ψαροκόκκαλου, μάρμαρο και πλακάκι.
*Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Πλατεία Βάθης
Τοποθεσία: Η συνοικία εκτείνεται γύρω από την πλατεία Βάθης και βρίσκεται στα αριστερά της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, πολύ κοντά στην Ομόνοια. Εκτός απ' αυτή τη συνοικία συνορεύει και με τις συνοικίες Πλατεία Βικτωρίας, Πολυτεχνείο, Σταθμός Λαρίσης, Μουσείο, Πεδίον του Άρεως, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Παύλος και Κυψέλη.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η πλατεία Βάθης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνα και αποτελεί μία συνοικία η οποία διαθέτει αρκετές πλατείες αλλά και στέκια που της προσδίδουν ζωντάνια. Σε κοντινή απόσταση από την περιοχή βρίσκεται το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πεδίον του Άρεως που είναι το μεγαλύτερο δημόσιο άλσος της Αθήνας και φιλοξενεί και το θέατρο Άλσος.
Προσβασιμότητα: H περιοχή Πλατεία Βάθης εξυπηρετείται από τους σταθμούς του μετρό Βικτώρια, Μεταξουργείο, Ομόνοια, Σταθμός Λαρίσης, καθώς και από πολλές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ.
Επενδυτική Δυναμική:Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SBHD - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1964
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή