Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΑμάρυνθοςΒασιλίσσης Σοφίας
  • € 695.000
  • 350
  • 3+
Περιγραφή
4 όροφο τουριστικο κατάλυμα, δίπλα στην θαλασσα, γωνιακό με πρόσοψη στην κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου, και πεζόδρομο, με δικαίωμα τραπεζοκαθισμάτων επάνω στην πλατεία, αποτελείται απο 7 διαμερίσματα, αυτόνομα, όλα με θέα την πλατεία και την θάλασσα. Εκπληκτικό roof garden, με θέα όλη την πολη, την θάλασσα και τα βουνά εώς την Σέτα.
Στο πίσω μέρος υπάρχει θεση σταυθμευσης, φορτοεκφορτωσης, κλειστός χώρος παρκινγκ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ώς βοηθητικός χώρος.
Άδεια λειτουργίας 4 κλειδιά , Ολοκαινουργιο, βρίσκεται στην ολοκληρωση του, με εξοπλισμό, σε απόσταση λίγα μέτρα απο την θαλασσα, και στο κεντρικοτερο σημείο της πόλης. Ασανσέρ σε όλους τους ορόφους , και δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα σπιτι μεζονετα με ισογεια καταστηματα, ή σε 3 οροφοδιαμερίσματα, ακόμη και σε πολύχώρο με μπαρ στην ταρατσα . Οι φωτογραφίες είναι φωτορεαλιστικές , και οι εργασίες είναι σε εξέλιξη ώστε να παραδοθεί το κτήριο βάσει αυτων των φωτογραφιών. Τα διαμερίσματα ενονωνται ώστε να δημιουργηθούν 3 οροφοδιαμεσίσματα και 1 διώροφη μαιζονέτα, ή 2 μαιζονετες και 2 ισόγεια μαγαζιά ή γραφεία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4705011 - 22/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 695.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης