Τεσσάρι νέο, ισόγειο, Κέντρο, Αίγινα

Αίγινα
  • € 450.000
  • 5+
  • 248
  • 3+
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Μοναδική μονοκατοικία κεραμοσκεπής τριών επιπέδων, συνολικής δόμησης 249 τ.μ. που ολοκληρώθηκε το 2018, σε άριστη κατάσταση εντός επικλινούς οικοπέδου 440 τ.μ. με εντυπωσιακή πανοραμική θέα για υπέροχα ηλιοβασιλέματα με πανδαισία χρωμάτων.

Η κύρια κατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο, 66 τ.μ., αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα με πάσο, W.C. επισκεπτών και μεγάλη βεράντα. Μέσω εσωτερικής σκάλας ανεβαίνουμε στο δεύτερο επίπεδο, 56 τ.μ., που αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και βεράντες και στις δύο πλευρές. Μέσω εξωτερικής σκάλας κατεβαίνουμε στο επόμενο επίπεδο όπου έχει διαμορφωθεί ανεξάρτητος ολοκαίνουργιος ξενώνας 62 τ.μ. με σαλόνι, κουζίνα ανοιχτού τύπου, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και μεγάλη βεράντα. Στο ίδιο επίπεδο διαμορφώνεται ανεξάρτητος χώρος 40 τ.μ. με καθιστικό, ενα υπνοδωμάτιο, μικρή κουζίνα υπό διαμόρφωση και μπάνιο. Η θέρμανση είναι πετρελαίου ενώ υπάρχει κλιματισμός, υποδομή ανελκυστήρα, ανεξάρτητη αποθήκη 20 τ.μ., λεβητοστάσιο 5 τ.μ., χώρος στάθμευσης στην πρασιά και ηλεκτρικές συσκευές. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης με τα έπιπλα κατόπιν συμφωνίας καθώς και κατασκευής πισίνας στον ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου.

Ιδανική μονοκατοικία για μόνιμη ή εξοχική κατοικία κοντά στην θάλασσα στην όμορφη περιοχή της Αιγινήτισσας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επένδυση με δυνατότητα βραχυχρόνιας μίσθωσης “Airbnb” είτε εξ’ ολοκλήρου είτε επί μέρους με σημαντική απόδοση.

*Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης

Τοποθεσία: Η Αίγινα είναι το πλησιέστερο νησί της Αθήνας στον Σαρωνικό κόλπο, προσφέροντας τη δυνατότητα της ζωής του νησιού με παράλληλη εύκολη πρόσβαση στην πόλη. Η Αίγινα είναι μόλις 40 λεπτά με το πλοίο από τον Πειραιά, ενώ έχει πρόσβαση σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Αίγινα είναι ένας μαγνήτης για τους καλλιτέχνες και τους διανοούμενους, που συνδυάζει σπάνια φυσική ομορφιά με τα καταπράσινα ελαιόδεντρα και τις φιστικιές, και την πλούσια αρχαία ιστορία με τον ναό του Απόλλωνα και τον ναό της Αθηνάς Αφαίας. Τα γοητευτικά της χωριά περιλαμβάνουν το ψαροχώρι Πέρδικα, το ορεινό χωριό Σφενδούρι και την Μονή, που φιλοξενεί τα παγώνια αλλά και μια σπάνια εξωτική ομορφιά. Ιδανικός προορισμός για διαβίωση όλο τον χρόνο με σούπερ μάρκετ και εμπορικά μαγαζιά καθώς και πολλές επιλογές από εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και beach clubs.
Προσβασιμότητα: Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια πλοίων που καθιστούν την Αθήνα μια κοντινή απόσταση. Τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά χρειάζονται μόλις 40 λεπτά για να φτάσουν στην Αίγινα.
Επενδυτικό δυναμική: Η Αίγινα θα είναι πάντα ένας πολυπόθητος προορισμός γιατί προσφέρει εύκολη πρόσβαση με τη γοητεία του νησιού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RXHG - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
248 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή